Hjem Kjendisnytt Dramatikk da Britney Spears giftet seg: Hennes bevæpnede eksmann stormet bryllupet

Dramatikk da Britney Spears giftet seg: Hennes bevæpnede eksmann stormet bryllupet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Britney Spears giftet seg med forloveden Sam Asghari torsdag. Eksmannen har skapt overskrifter etter at han prøvde å trenge seg inn på festen. Nå viser det seg at han også var bevæpnet.

Det var i september i fjor at Britney selv, ifølge VG, delte nyheten om at kjæresten Sam Asghari hadde fridd. De møttes for nesten fem år siden, da Asghari var hennes personlige trener i forbindelse med innspillingen av musikkvideoen «Slumber Party».

For kun en måneds tid siden delte popikonet og kjæresten som hadde gledet seg til å bli foreldre den triste nyheten om at deres ufødte barn døde. Paret hadde gledet seg til å bli foreldre.

Fra før har Britney to tenåringssønner fra ekteskapet med Kevin Federline. Hun har vært gift to ganger tidligere, først med Jason Alexander og deretter med Kevin Federling.

Nettavisen skriver at flere medier, blant dem TMZ og Sky News, at Spears’ eksmann, Jason Alexander, ble arrestert utenfor bryllupet til Britney Spears og hennes nye ektemann, Sam Asghari.

Han skal ha forsøkt å ta seg inn på bryllupsfesten. Politiet sier nå til TMZ at Alexander var bevæpnet med kniv da han ble pågrepet, og det lokale sheriffkontoret har nå innført haste-besøksforbud for eksmannen. 

– Dette var et skandaløst sikkerhetsbrudd, som jeg er forbannet på, men heldigvis er Britney trygg og hun var en vakker og lykkelig brud, sier hennes advokat, Mathew Rosengart, ifølge Nettavisen til TMZ.

Men bryllupet til Britney ser likevel ut til å ha vært en lykkelig dag. Britiske Vogue deler bilder av paret på sin twitter-konto:

I en annen post skriver bladet at de ga hverandre sine «ja» omgitt av venner og familie. En rekke medier har imidlertid skrevet at popstjernens foreldre og søster ikke var invitert.

De har ventet lenge på å få gifte seg, og etter bildene Vogue har delt på twitter å dømme, ser det ut som de har slått til med et ekte eventyrbryllup.

Vogue skriver videre at både hennes brudekjole og hans smoking er fra motehuset Versace.

Se mer om hendelsen i videoen nedenfor:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com