søndag, februar 28, 2021

Dramatisk exit for Øystein «Pølsa» Pettersen i Mestrenes Mester

Mest lest nå

Første nyttårsdag var den 12. sesongen av Mestrenes Mester i gang. For Norges tidligere sprint-ess, Øystein Pettersen, ble det mer drama enn det som godt var

Det er under den andre øvelsen, «Dra lasset», at det går galt for Øystein Pettersen. Mannen som har åtte pall-plasseringer i verdenscupen i sprint skjønner umiddelbart at noe har gått galt på en av turene der han sleper på sandsekken. Han biter likevel tennene sammen og fortsetter.


Faksimile: Instagram

Les også: Disse ti idrettsheltene kjemper om tittelen «Mestrenes Mester»

– Det føltes som om noen hadde stukket en kniv inn i leggen, sier han til NRK.

Legesjekken viste at han hadde røket flere fibre og legen forklarte at han hadde fått en typisk «tennislegg».

Pettersen forteller at et kjapt google-søk avslørte at denne skaden ofte rammer eldre menn, og derfor har tilnavnet «gammelmannslegg».

Les også: Øystein Pettersen gir oss innblikk i hverdagen – Med hjemmekontor

– Så legen var egentlig innmari ålreit med meg. Men vi kaller en spade for en spade. Jeg fikk «gammelmannslegg», sier han til NRK.

 – Å få være med i Mesternes mester er en ære, og jeg er oppriktig stolt av å bli invitert, sier Pettersen i en oppdatering på Instagram etter at det ble kjent at han røk ut i første episode.

Han sier videre han hadde gledet seg til å lære de andre ni flotte deltakerne å kjenne.Les også: Idrettstjernene om Northug-sjokket

– Jeg så frem til alle samtalene, til erfaringene deres og til nye minner. Jeg har et forhold til alle deltakerne via media og gledet meg til å møte folka bak prestasjonene. Derfor var det ekstremt surt å ryke leggen før vi i det hele tatt hadde begynt. De som kjenner meg vet at jeg ikke er en som gir meg, men jeg hadde ingen mulighet til å fortsette. Det er jeg lei meg for, men det er ikke synd på meg, sier han videre i oppdateringen.

Pettersen forteller også at han ble værende i Arendal og fikk muligheten til å ta imot deltakerne en etter en, og dermed fikk en unik mulighet til å bli kjent med de andre likevel, uten kamera til stede.

– Så selv om reisen ble helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg, så ble den ikke mindre minneverdig og verdifull, sier han og takker alle deltakerne og crewet.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter