Hjem Kjendisnytt Dramatisk for Yngvar Numme: Våknet på natta og fikk ikke puste

Dramatisk for Yngvar Numme: Våknet på natta og fikk ikke puste

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Yngvar Numme (78) kan takke sin handlekraftige kone, Ingrid, for at den skumle episoden gikk så bra som den gjorde.

– Vi var på besøk hos venner på Lerøy utenfor Sotra, da jeg ble så grusomt dårlig om natten. Jeg fikk ikke puste, og var blitt blå på leppene og hvit i ansiktet, forteller han i et intervju med Se og Hør, der han beskriver den dramatiske episoden fra august 2022.

Kona Ingrid sov i sengen ved siden av, men våknet av at det surklet og pep. Hun ringte 113 og Yngvar ble fraktet i hui og hast til Haukeland Sykehus i Bergen.

– Der ble jeg skikkelig undersøkt. Først og fremst konsentrerte de seg om hjertet, siden de fryktet at det var noe galt med det. Jeg hadde fått vann i lungene, eller lunge-ødem som det også kalles. Det surklet noe forferdelig nedi der, forteller han til ukebladet.

Tilstanden er livstruende og krever øyeblikkelig behandling. Heldigvis gikk det bedre for entertaineren.Men kun dager senere, da de var hjemme i Sandefjord igjen, fikk Yngvar pusteproblemer på ny og ble lagt inn på Sykehuset i Vestfold.

– Der ble jeg liggende en ukes tid til utredning. Sykepleierne og legene der tok vare på meg på beste måte. De er noen engler, alle sammen. Alle jeg snakker med sier det samme. Det er synd at vi bare hører skrekkhistorier i mediene om alt som går galt. Jeg er i hvert fall veldig takknemlig for all hjelp jeg har fått, sier han.

Dette er imidlertid ikke første gang den populære artisten har hatt kona å takke for at det har gått så bra. Vi har tidligere skrevet om dramatikken han opplevde da hovedpulsåren blåste seg opp og stod i fare for å sprekke. Det endte med at Dizzie Tunes-artisten ble hasteoperert.

Han ble sprettet opp og ble liggende på sykehuset i 12 dager. Etter den dramatiske operasjonen måtte han nesten lære å gå igjen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com