Hjem Kjendisnytt Dramatisk fra dag én i finaleuka: –  Jeg kjente ikke smerten selv fordi jeg hadde så mye adrenalin

Dramatisk fra dag én i finaleuka: –  Jeg kjente ikke smerten selv fordi jeg hadde så mye adrenalin

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I den første utslagskonkurransen ble det dramatisk da influenser og reality- profilen Sofie Karlstad skulle gjennom hinderløypa. Produksjonen hylte da de så det stygge fallet.

OBS: Spoilere i saken!

I den første episoden av finaleuka i «Farmen Kjendis» klarte Ørnulf Høyer (66), Trond Moi (53) og Ingrid Vik Lysne (31) ifølge Nettavisen å komme seg videre etter en konkurranse i presisjon. Mens Christopher Mørch Husby (33), Aleksander Sæterstøl (26), Sofie Karlstad (25) og Jan Tore Kjær (54) alle måtte ut i den berømte hinderløypa, hvor kun tre av de fikk være med videre.

Dramatisk for Sofie

Her var Sofie usikker på om hun skulle fokusere på spørrekonkurransen eller gi jernet for å kløe hurtig gjennom hinderløypa. Det endte med at hun gikk for begge deler.

I denne utslagskonkurransen er det de to som løper raskest gjennom hinderløypa og den som svarer riktig på flest spørsmål som får gå videre i finaleuka.

Dersom noen skulle falle i vannet i hinderløypa, var instruksen fra produksjonsteamet å ikke gå videre. Og Sofie skled og falt med et vanvittig brak.

– Da jeg falt så tenkte jeg jo at jeg burde falle i vannet. Men så tenkte jeg også at jeg er ingen regelrytter, så jeg faller på hinderet, sier den unge influenseren til TV 2.

Hun falt langflat på siden, og slår seg skikkelig på store deler av låret.

– Da jeg traff kanten tenkte jeg at nå måtte jeg komme meg over til spørsmålene fortest mulig. For meg var det blod, svette og tårer. Jeg ga virkelig alt jeg hadde, forteller hun til tv-kanalen.

Hun forteller at hun hørte et hyl fra produksjonsteamet da hun falt. Selv ante nemlig ikke Sofie hvor dramatisk det hele så ut – hun hadde resten av konkurransen i fokus.

– Jeg kjenner meg selv, og vet at jeg ikke kjenner smerten der og da. Det kommer etter litt tid. Så alt jeg kan si er at jeg kjente det ganske greit i beinet dagene etterpå, sier hun.

Jan Tore fikk en tung beskjed fra familien

Tross dramatikken fullførte Sofie.

Det sto til slutt mellom Sofie og Jan Tore om den siste plassen videre i finaleuken. Med bare ett riktig svar i konkurransen, var det til slutt Karlstad som sikret seg den siste plassen.

Selv om Jan Tore dermed ble førstemann ut av finaleuka, så tok han ikke det veldig tungt. Til Nettavisen forteller nemlig Kjær åpenhjertig at han dagen før den avgjørende konkurransen hadde fått en vanskelig telefon hjemmefra.

Både datteren hans Jenny og kona Anne hadde fått korona og var alvorlig syke. Datteren hans har astma og er dermed i risikogruppen for sykdommen. Det ble vurdert om Jenny skulle legges inn på sykehus. Som om ikke det var dramatisk nok, hadde også Jan Tores svigermor blitt syk og lå på sykehus. Familien visste på dette tidspunktet ikke om hun kom til å overleve.

– Når man får sånne beskjeder blir man veldig tung til sinns og ønsker å dra hjem. Det påvirket meg veldig mye, og jeg hadde allerede tatt en beslutningen om at jeg skulle hjem den dagen, sier Jan Tore til Nettavisen og legger til at det ble lite søvn på han natta før konkurransen.

Selv om Jan Tore hadde bestemt seg for at han ville hjem den dagen, valgte han likevel å ikke trekke seg fra konkurransen. Det var av hensyn til de andre deltagerne.

– Om jeg hadde trukket meg så ville jo en av de tre andre røket ut i hinderløypa. Så ved å stå i det så var det rettferdig mot de andre som veldig gjerne ville videre, sier Kjær til Nettavisen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com