Hjem Dyr Dramatisk hest spiller død for å slippe å dra på ridetur

Dramatisk hest spiller død for å slippe å dra på ridetur

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hesten Jingang har hatt sine timer med mennesker på ryggen. Og han har vel egentlig aldri hatt så veldig sans for å gå tur i time etter time med folk som rir på han. Nå har Jingang funnet en genial måte for å slippe å dra på rideturer.

Jingangs eiere skriver på Facebook at Jingang egentlig er en veldig tålmodig hest. Men selv den mest tålmodige kan til slutt få nok. Akkurat som mennesker, er det ikke alle hester som liker å gå tur i «skog og mark». Og til slutt fikk Jingang nok.

Nå har Jingang funnet en helt genial måte som gjør at han slipper å dra på ride tur. Han bare rett og slett legger seg rett og ned og spiller død. Det skriver nettsiden InspireMore.

Foto: Frasisco Zalasar / Facebook

Han er som et barn

Hver gang noen nærmer seg Jingang for å ri på han, legger han seg ned og later som han er død. Og for å gjøre det hele enda mer dramatisk, lukker han øynene og stikker ut tunga.

Nå har eieren hans, Frasisco Zalasar, delt en video på Facebook, der vi kan se Jingangs fabelaktige triks. I videoen ser vi også en scene der hesten nettopp har lagt seg ned. Så går Frasisco unna, og hesten kikker rundt seg, før han tror at sikten er klar, og han spretter opp igjen. Men Frasisco er ikke langt unna, og plutselig kommer han løpende mot hesten igjen: «Nå kommer jeg Jingang», roper han, og hesten legger seg umiddelbart ned igjen.

Videoen har blitt sett nærmere 23 millioner ganger. Og folk applauderer Jingangs kreative opplegg. Mange sammenlikner hesten med et barn, som bare legger seg ned og nekter å gå på tur.

Legger seg ned med folk på ryggen

Hvis man mot all formodning skulle klare å komme seg opp på Jingangs rygg, bør man holde seg godt fast. For Jingang står ikke i veien for å legge seg rett ned på bakken, men rytteren på ryggen. Med andre ord, Jingang fungerer ganske dårlig som ridehest for barn som skal ta ridetimer.

Her kan du se hele videoen med den kreative hesten Jingang:

LES OGSÅ: Kreftsyke Amalie (16) hadde ett siste ønske: Å få se hesten sin igjen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com