Hjem Kjendisnytt Dramatisk tvekamp i Farmen Kjendis: Hadde trent på forhånd

Dramatisk tvekamp i Farmen Kjendis: Hadde trent på forhånd

Det ble en tvekamp av den nervepirrende sorten etter at storbonde Ingrid Vik Lysne (31) valgte Ørnulf Høyer (60) som ukas førstekjempe på Farmen kjendis. Det han ikke visste var at motstanderen hadde trent på øksekast før innspillingen…

Intrigene fortsatte den tredje uka på Steinsjøen Gård der kjendisene skal bo og leve som om de var 100 år bak i tid mens de forpakter gården.

Krangling fra dag én

Serien rakk knapt å starte før dramatikken gikk i gang. Alt i andre episode av Farmen Kjendis forlot Lina Adampour Steinsjøen gård.

Den første dagen på gården var det ampert mellom Adampour og Christopher Mørch Husby. Og dagen etter var hun ved flere anledninger i full klinsj med storbonden, Ørnulf Høyer. Nettavisen skriver at bakgrunnen for konflikten med Høyer var at Adampour hevder at han brukte det rasistisk ladede skjellsordet «pakkis».

Høyer har selv avvist dette.

I ettertid angrer meddeltaker Malin Nesvoll på at hun ikke sa fra om det hun selv opplevde som ugreit. Overfor Nettavisen bekrefter hun nemlig at Høyer ved én anledning brukte ordet i en vits, og at dette ble filmet av kameracrewet.

– Jeg husker jeg reagerte, og tenkte «hva faen er det du sier?». Jeg sa det ikke høyt, og det angrer jeg på. Jeg er veldig konfliktsky, men det er ingen unnskyldning, sier hun.

Klinsj om katter

Influenseren Sofie Karlstad og skuespiller Marit Andreassen har vært i katte-klinsj, der det hersket dyp uenighet om hvor gårdens kattunger skulle få sove.

Sofie hadde på forhånd gitt produksjonen beskjed om at det eneste kravet til sengepartner hun hadde var at det måtte være noen som tålte katt. Influenseren kan nemlig ikke ha katt hjemme i leiligheten sin i Oslo, og hadde derfor lyst til å være så mye hun kan sammen med kattene på kjendisgården.

Dette var imidlertid ikke eneste gangen de to braket sammen under gårdsoppholdet.

Sabotasje på gården

Tirsdag var det griseslakt på gården, og i onsdagens episode var det amper stemning etter at to av deltakerne fant noe verktøy de hadde tilgjengelig liggende bortgjemt i en bekk. Disse to deltakerne skal deretter ha pekt ut en annen deltaker som hovedmistenkt i det som kan ha vært forsøk på sabotasje.

Ingrid Vik Lysne forteller til TV 2 hun først mistenkte Aleksander Sæterstøl (27) og Christopher Mørch Husby (33), som hadde oppdaget verktøyet gjemt i skogen. Da begge nektet for å ha noe med sabotasjen å gjøre, og begynte å peke fingeren mot andre deltakere.

Etter seansen der storbonden konfronterte de andre på gården med sabotasjen, fikk hun kritikk av kjendiskokken Trond Moi. Da ble det for mye for Ingrid Vik Lysne, og hun knakk sammen og gråt.

– For det første så var jeg helt knust etter sabotasjen, og i tillegg hadde jeg akkurat valgt Ørnulf som førstekjempe. Så kom Trond og sa jeg hadde dårlig lederstil, og da tenkte jeg bare «nei, ikke nå», sier hun til TV 2.

I etterkant har Trond Moi innrømmet at han burde tatt dette på en annen måte.

Hadde trent på forhånd

Søndag var det klart for tevekamp. Førstekjempen Ørnulf Høyer valgte skuespiller Aslak Maurstad som andrekjempe.

– Jeg forberedte meg så mye på øksekast i forkant, og så for meg å cruise gjennom den tvekampen. Jeg var rimelig sikker på at jeg var den beste der inne i akkurat det, forteller Maurstad til Dagbladet.

Det ble en ganske dramatisk tvekamp mellom de to. Før siste kast sto det 3-3, etter at Maurstad i sitt første kast traff blink, mens øksa ikke festet seg i blinken, men heller falt i bakken. Høyer traff blink og tre poeng i siste kast. Det samme gjorde Maurstad, men igjen gikk den i bakken.

– Sånn er det bare. Jeg visste uansett at jeg er en spinkel mann, som ville bli utfordrende for min del. Så jeg gikk inn med mange strategier. Ingen visste at jeg hadde øvd masse på øksekast, sier Aslak til avisa etter det ble klart at det var han og ikke Ørnulf Høyer som måtte pakke sekken og dra over til Torpet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com