Hjem Viralt Dramatisk video: Fly treffer nesten folkemengde under landing

Dramatisk video: Fly treffer nesten folkemengde under landing

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En video som har gått viralt, viser et skremmende øyeblikk hvor et fly fra Wizz Air er centimeter unna å treffe en gruppe mennesker under landing på den greske øya Skiathos.

Det ser ut som en helt vanlig landing til å begynne med. Men jo mer du ser, desto tydeligere blir det at situasjonen er på vei til å gå fryktelig galt.

Rullebanen på Skiathos ligger i nærheten av et lite område ved vannet, hvor folk kan stå og observere fly som lander. Flyet kommer imidlertid så nær at menneskene må dukke for ikke å bli truffet.

Ingen skader, men en vill opplevelse

Heldigvis ble ingen skadet under den dramatiske hendelsen. De tilstedeværende fikk derimot en opplevelse de sent vil glemme. Videoen av landingen har siden blitt sett av millioner og fortsetter å sjokkere og fascinere seere over hele verden.

Du kan se den utrolige videoen nedenfor. Spol frem til 00:45 for å se det nervepirrende øyeblikket når flyet nesten treffer menneskemengden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com