in

Dramatisk video: Småbarnspappa måtte handle raskt da en prærieulv stakk av med datteren hans

Skjermdump: YouTube

Pappa Ariel Eliyahuo var hjemme i oppkjørselen sammen med sin to år gamle datter, Ariya, da en prærieulv dukket opp «ut av intet».

Lille Ariya hadde allerede gått ut av bilen, og i løpet av de øyeblikkene det tar pappa Ariel å hente med seg lekene til Ariya og låse bilen dukker prærieulven opp. Den snapper til seg to-åringen og forsøker å stikke av gåre mens den drar med seg det lille barnet.

Familien Eliyahuo har et sikkerhetskamera montert på garasjen som fanget den dramatiske episoden på film (se video nederst i saken).


Ariel snur seg etter datterens skrik og ser sjokkert at prærieulven prøve å dra det vesle barnet med seg.

– Jeg hørte at hun hylte og gråt, og jeg trodde med en gang at hun hadde falt, sier Ariel ifølge nettstedet Today til NBC4.

Han hadde ikke sett prærieulven før de skulle ut av bilen – den dukket opp ut av intet.

På kameraopptakene kan vi høre lille Ariya hyle mens prærieulven drar henne med seg. Sekundet etter barnets dramatiske hyl, ser vi pappa Ariel styrte til. Han får tak i barnet sitt, mens han skriker til prærieulven og prøver å kaste en vannflaske på den.

Ariyas mor, Shira Eliyahuo, fortalte NBC4 at datterens bukser var flekkete av blod, og at hun hadde skrammer på kroppen.

Den ene flengen to-åringen fikk var ganske dyp, og hun ble derfor tatt med til et lokalt sykehus hvor hun fikk rabiessprøyte.


Det er svært uvanlig at prærieulv angriper mennesker. Hittil i år har det vært sju angrep i Los Angeles, hvor Ariya og foreldrene bor. Men det presiseres at det er et helt unormalt høyt antall.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ubeskrivelig dyretradegie på Osterøy: Bonde må i fengsel – fradømt retten til å ha dyr på livstid

Shabana Rehman

Shabanas kamp mot kreften blir dokumentar