lørdag, desember 14, 2019
Historier fra livet Drepte sin egen lillesøster: - Ville straffe moren

Drepte sin egen lillesøster: – Ville straffe moren

-

I februar 2007 drepte den gang 13 år gamle Paris Bennett sin 4 år gamle lillesøster. Grunnen var at han ville straffe moren sin. Nå er det laget en dokumentar om drapet, kalt «Psychopath».

Ifølge Mirror hadde Paris planlagt drapet nøye. Han sendte barnevakten hjem. Så fant han en kjøkkenkniv og gikk inn på lillesøsterens soverom. Der stakk han henne først to ganger. Så tok 13-åringen en pause, før han stakk henne 15 ganger til.

Var sjalu på søsteren

«En av grunnene til at jeg valgte å drepe min søster, og ikke noen andre, er fordi jeg visste at det ville skade min mor på verst tenkelig vis. Som barn var jeg alltid innforstått med at det mest ødeleggende for min mor vil være å miste sine barn. På denne måten klarte jeg å frarøve henne begge to», sier Paris fra fengselet i dokumentaren.

Paris var rett og slett sjalu fordi søsteren fikk mer oppmerksomhet enn han.

«I mange år hadde jeg en brennende ildkule i magen min, som var rettet mot min mor. En del av meg visste at det jeg gjorde var galt, at det fantes en del av meg som elsket min søster og som ville gjort alt for henne. Så fantes også en annen del av meg som var såret, syk og mørk. En del som har opplevd smerte så lenge at jeg måtte gi den smerten videre til noen andre», sier han.

Som 13-åring tok Paris livet av sin 4-år gamle søster. Foto: iTv

Uvanlig intelligent

I dag er Paris 25 år. Han soner en dom på 40 år i Ferguson Unit Texas State Prison, og kan først prøveløslates i 2027. Det viser seg at Paris har en uvanlig høy IQ, på over 140. Han har også fått diagnosen dyssosial personlighetsforstyrrelse med sterke psykopatiske trekk.

Paris mor, Charity Bennett, har fått et nytt barn etter drapet på datteren, sønnen Phoenix (6). Hun besøker sønnen i fengselet, men legger ikke skjul på at den dagen hun må velge side, velger hun Phoenix.

4-åringen ble drept i søvne. Foto: iTv

«Under riktige omstendigheter ville Paris gjort det igjen. Det vil komme et tidspunkt der jeg ikke vil ha mulighet til å være mor for dem begge. Når den tiden kommer, vil Phoenix komme foran alt», sier hun.

LES OGSÅ: Medelevene mintes drepte Oscar André (15)

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...