Drittplen gis bort!

406

Vi kom over et særs lukrativt tilbud på Finn.no, og synes det er rett og rimelig at flest mulig mennesker får lest annonsen og dermed får mulighet til å slå til på dette tilbudet.

Annonsen: 

Gir bort min fantastisk mislykkede plen. Plenen ble rensket (så godt som mulig), men det finnes nok en hel del med røtter og stein nedi der en plass. Noenlunde planert, innblandet med garantert alt for lite skjellsand, og sådd med fantastiske og spinndyre gressfrø i fjor.

Godt fornøyd med egeninnsats var det bare å knekke pilsen og sette seg ned å vente på at gresset skulle gro.

Gleden av første gresstrå som klatret og trenge seg gjennom denne myren av en plen, ble kortvarig, for her kan jeg nemlig friste med haugevis av tuer med siv og annen type strå samt noen gressløse flekker.

Foto: Finn

Som om ikke dette er nok, så kan jeg fortelle at dette er jord som kom totalt usortert og direkte fra en myr uti distriktet her en plass, så du kan jo si at jorden er kortreist.

Plenen ligger no her og må graves og fraktes på eget initiativ, men jeg anser meg selv som en hjelpsom mann om ønskelig.

Anslagsvis er dette ca et lastebillass med jord.

Om dette frister og om du tenker som meg at » jord er jord», ikke nøl med å ta kontakt. Og om du som er telefonselger ringer meg, så kjører jeg personlig jorden rett hjem til deg!

Annonsen finner du hos FINN – førstemann til mølla!

SISTE NYTT

Advertisements