in ,

Dronning Elizabeth skal ha gitt Meghan en oppstrammer da hun kjeftet på catering-personalet

Prins Harry og Meghan
Prins Harry og Meghan

I to nye bøker om Harry og Meghan tegnes det et bilde av en brud som kanskje ikke helt har hatt forståelse for hva en kongelig rolle innebærer.

I to nye bøker har det dukket opp nye påstander om Megxit – og det ser ut som det kan være vanskelig å noen gang rette opp i skadene som har skjedd i kjølvannet at Harry og Meghans beslutning om å trekke seg fra kongelige plikter. Det skriver The Sun.

I den ene boken «Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown» som er skrevet av Times-journalisten Valentine Low skrevet om mobbe-anklagene Meghan kom med. Her dukker det opp påstander om at Meghan og Harry skal ha behandlet en av de ansatte svært dårlig.


I boka «The New Royals», som er den siste boken fra kongebokforfatter Katie Nicholl, skriver forfatteren at dronningen ble dypt såret av Harry og Meghans avgang

– Jeg vet ikke, jeg bryr meg ikke, og jeg vil ikke tenke mer på det, skal dronningen etterhvert ha sagt.

I en av bøkene hevdes det at Meghan ønsket å bli avvist av kongelige fra dag én. Hertuginnens stab skal ha stemplet henne som «en narsissistisk sosiopat». Og dronningen skal angivelig ha gitt Meghan en oppstrammer da hun raste mot cateringfirmaet som tilberedte en spesiell vegansk bryllupsmeny.

Kate Nichols’ bok hevder også at Harry og Meghan skal ha ønsket å flytte inn i Windsor Palace, men istedet fikk Frogmore Cottage, noe som regnes som en generøs gest fra dronnigens side.

Lows bok hevder dessuten at Meghan truet med å dumpe Harry om han ikke gikk ut og bekreftet offentlig at de hadde et forhold. Ifølge kilden til Low skal Harry ha fått panikk.

Boka forteller også at selv om Meghan likte oppmerksomheten som fulgte med det å introduseres som Harrys partner, men klarte aldri å forstå poenget med å spasere og hilse på utallige fremmede.

Ifølge flere ansatte ble hun hørt å si ved minst én anledning: «Jeg kan ikke tro at jeg ikke får betalt for dette.»

Under dronningens begravelse fremsto familien som samlet – og noen håpet også at det kunne finnes muligheter for en fremtidig forsoning.

Kongen ga sønnen utstrakt hånd da han lot Harry bruke militæruniformen sin på den kongelige familievake rundt dronningens kiste i Westminster Hall.

Det er den eneste gangen prins Harry – og prins Andrew – har fått bruke uniformene sine etter å ha blitt strippet for sine tidligere titler.

Charles uttrykte også sin kjærlighet i en rørende melding til Harry og Meghan i sin første tale etter dronningens død.

Men det er uklart om prins Harry og Meghan vil repareree sitt forhold til Charles: De har på sin side hevdet at kongen kuttet økonomisk støtte til dem da de forlot kongelige plikter.

Harrys egen versjon av historien, der han lover å fortelle en «nøyaktig og helt sannferdig» historie om livet sitt, kommer ut senere i år.

Prinsen sa tidligere at han er «spent på å la folk lese en førstehåndsberetning om livet sitt».

Og det forventes nok en runde med angrep og påstander mot kongefamilien.

Men nå meldes det at prins Harry desperat gjør endringer i siste øyeblikk.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hva sier fargen på eggeplommen om kvaliteten?

VIDEO: Dette er Norges ti rikeste