Forsiden Kjendisnytt Dronning Sonja er sykemeldt

Dronning Sonja er sykemeldt

-

Kongehuset skriver i dag i en pressemelding at dronning Sonja er sykemeldt. 

Dronningen skal ha fått en infeksjon som gjør at hun ikke kan delta på det planlagte statsbesøket fra Republikken Korea.

kongehusets nettsider kan man lese at statsbesøket finner sted i dag og imorgen i henholdsvis Oslo og Bergen.

«Etter invitasjon fra Deres Majesteter Kongen og Dronningen besøker Republikken Koreas presidentpar Norge 12. og 13. juni 2019. Besøket utspiller seg i Oslo og Bergen.

Statsbesøk bidrar til å styrke kontakten med nærstående land og etablere kontakt med land som står oss fjernere. Hensikten er å bygge relasjoner og styrke Norges interesser i utlandet. Når utenlandske statsoverhoder kommer på statsbesøk til Norge, er Kongeparet vertskap,» skriver kongehuset.

Nå må altså kongen klare seg uten dronningen under statsbesøket.

Tilstede under Festspillene 

Tidligere i mai dukket dronningen opp under åpningsseremonien av Festspillene i Bergen. Kongehuset publiserte da noen bilder av henne som fikk stor oppmerksomhet i sosiale medier.

Mange mente at dronningen tok seg veldig godt ut og ser bedre ut enn på lenge. Hundrevis har kommentert bildet du ser nedenfor, de fleste kommenterer hvor bra hun ser ut.

«Vår vakre, flotte og aktive dronning. Alltid elegant!», skriver en.

Nå ønsker vi dronningen vår riktig god bedring!

LES OGSÅ
Lege til frontalangrep på Shaman Durek - avslører hvordan han bruker sleipe tricks og psykologiske mekanismer

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .