Hjem Kjendisnytt Dronning Sonja gikk på tur i Slottsparken – da barna stoppet henne viste hun for en nydelig dronning hun er!

Dronning Sonja gikk på tur i Slottsparken – da barna stoppet henne viste hun for en nydelig dronning hun er!

Det norske kongeparet er umåtelig populær blant befolkningen. Det har nok til dels med tradisjoner å gjøre, men ikke minst hvor folkelige og åpne de er.

Et typisk eksempel på deres åpenhet og inkludering var da de tidligere i år inviterte 200 tilfeldige gjester fra den norske befolkning til å feire gullbryllupet sammen med dem.

Det finnes mange eksempler på deres folkelige side, et av dem like før helgen. Dronningen var på spasertur i Slottsparken da hun ble stoppet av en herlig samling med barn som var på tur med barnehagen sin.

Barna fra læringsverkstedet Sørengkaia barnehage hadde plukket nøtter fra kastanjetrærne i parken, og spurte så fint de kunne om dronningen kunne gi tillatelse til at de kunne få ta med seg nøttene tilbake til barnehagen.

Det sa hun selvfølgelig ja til! 

Både dronningen og kongen viser titt og stadig at de bryr seg om og vet hvordan de skal håndtere våre søte små. De er også flink til å bruke Instagram for å oppdatere befolkningen på sine gjøremål.

Dette bildet ble nylig publisert, hvor man også kan se at kongen stortrives rundt barn.

 

View this post on Instagram

 

Fem år gamle Lilly Solhaug Eidsmo ventet på Kongen med blomster og tegning da han ankom Labyrinten ved Universitetet i Tromsø i formiddag. Det er i år 50 år siden Stortinget vedtok opprettelsen av et eget universitet i Tromsø. Kong Harald var til stede ved markeringen på Norges arktiske universitet. Under besøket fikk Kongen møte noen av universitetets forskere som fortalte om prosjekter de er involvert i. Etter en offisiell lunsj overvar Kong Harald den spektakulære teaterforestillingen «Sykle i snøstorm» på Hålogaland teater. Teaterstykket forteller historien om universitetet og Nord-Norge på en svært uventet måte. 📸 Det kongelige hoff #kongehuset #kongharald #kongen #universitetetitromsø #uit #hålogalandteater #tromsø #sykleisnøstorm

A post shared by Det Norske Kongehus (@detnorskekongehus) on

Vi kan være så stolt av å ha en konge og dronning som gir seg tid til folket og barna!

Vi er heldige som har en slik kongefamilie som vi har. Trykk på deleknappen for å hylle dronningen og dronningen for den strålende jobben de gjør for det norske folk!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com