Hjem Kjendisnytt Dronning Sonja står stødig i stormen – stråler på nye bilder

Dronning Sonja står stødig i stormen – stråler på nye bilder

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Til tross for stormen som har herjet rundt prinsesse Märtha Louise og hennes nye kjæreste, står Dronning Sonja fjellstøtt og stråler på nye bilder.

I går, onsdag, åpnet Festspillene i Bergen. Og dronningen vår var til stede for å overvære åpningsseremonien.

Selv om det har vært mye debatt rundt prinsesse Märtha Louise, hennes prinsessetittel og monarkiet, ser dronningen ut til å ta det hele med stor ro.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Det Norske Kongehuset (@detnorskekongehus)

Følger med på debatten

Kongehuset har ikke uttalt seg i veldig stor grad om Märtha Louise nye forhold og foredragsturneen de to kjærestene er ute på. Kong Harald og kronprins Haakon har kun sagt at de følger med på debatten og at de ønsker dialog med prinsessen. Dronning Sonja har ikke uttalt seg i saken.

Stråler på nye bilder

I forbindelse med åpningen av Festspillene, ble det tatt noen nye offentlige bilder av Dronning Sonja. Dronningen ser som alltid flott ut, og mange hevder hun virkelig stråler.

Kongehuset har selv lagt ut bildene på Instagram, og kommentarene renner inn. Det hersker ingen tvil om at kongehuset vårt fortsatt står sterkt blant folk i Norge.

«Honnør til vår fantastiske, arbeidsglade og kloke dronning», skrive en.

«Herlighet, så PEN Dronningen er. 81 år snart», skriver en annen.

«Vi får aldri ei så vakkert dronning», skriver en tredje.

I Grieghallen

I går kveld, var dronningen i Grieghallen for å oppleve åpningskonserten «Venter». Det er en ny vri på Peer Gynt der Solveig får ordet.

Dronningen har alltid vært interessert i kunst og kultur, og er ofte å se på åpninger og forestillinger rundt om i landet.

Vi er heldige som har en så flott, jordnær og fantastisk dronning i landet vårt. Dronning Sonja står alltid stødig som fjell når det stormer.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com