Hjem Fremhevet Droppet feiringen på slottet – festet på byen

Droppet feiringen på slottet – festet på byen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kronprinsparet inviterte gjester fra hele landet til 50-årsfeiring på slottet fredag kveld. Mette Marits eldste sønn dro på byen.

Denne sommeren fylte kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit 50 år, og derfor ble det en storslått feiring av dem fredag. Men mange la merke til at Marius Borg Høiby (26) ikke var tilstede. I følge NRK var dette fordi han ikke var i form.

Nå ser det ut som at dette ikke var tilfelle, og at Høiby valgte å prioritere annerledes denne kvelden. Rett etter moren og stefarens hagefest, ble det delt en rekke bilder i sosiale medier av Høiby, som var på en «James Bond»-fest. Festen ble holdt på utestedet Michaels i Oslo.

Lite gjennomtenkt

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle mener at det er lite gjennomtenkt av Høiby å prioritere en fest fremfor å feire moren, kronprinsesse Mette-Marit.

– At Marius velger å prioritere en vennefest på et utested akkurat den kvelden kongen og dronningen inviterer til stor fest for kronprinsparet, fremstår som lite gjennomtenkt og uheldig, forteller hun og legger til:

– Store deler av kongefamilien var til stede under feiringen, og barna til kronprinsparet er selvskrevne gjester i en hyllest av foreldrene. Det er litt spesielt at Marius ikke kunne velge en annen kveld enn akkurat denne å feste med vennene.

Marius Borg Høyby på James Bond-fest. Foto: Instagram

Uheldig situasjon

Vagle mener videre at Høiby må forvente stor oppmerksomhet, siden det har blitt delt flere bilder og videoer i sosiale medier av at han er ute på byen og fester samme kveld som den kongelige storfeiringen.

– Han kan jo ha avklart fraværet med familien av årsaker vi ikke kjenner til. Men hvis det ble kommunisert at han ikke var der fordi han var i dårlig form, fremstår likevel situasjonen uheldig, avslutter hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com