Hjem Viralt Du har trolig spist disse feil hele livet

Du har trolig spist disse feil hele livet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De sjokoladekledde kjeksene med appelsinfyll er kjent og kjær i store deler av verden. Men antagelig har du spist dem feil hele livet. 

Debatten om Jaffa Cakes er kjeks eller kaker har pågått blant søtmomser i flere år. Og med all den ekstra tiden folk fikk under nedstengningsperioden i starten av koronaepidemien har det meldt seg enda en ting å u-enes om: Hvilken side er opp og hvilken side er ned? 

Og svaret forbløffer mange, skriver avisen Mirror. Du har nemlig mest sannsynlig spist kakene, eller kjeksene om du vil, opp ned hele livet. 

Den overraskende forklaringen ble bekreftet av en mann som bare er kjent som David i en diskusjon på Facebook-gruppen «Family Lockdown Tips and Ideas». Han påstår han har forhørt seg med produsenten av de populære kakene og ha delt skjermbildet av dialogen. 

I en henvendelse til produserten spør han hvilken side av Jaffa som er under? 

– Våre Jaffa Cakes går gjennom et reservoir av sjokolade, så sjokoladesiden skal være ned, svarer Jaffa Cakes-produsenten i meldingen.  

David var ikke alene om å bli sjokkert over denne bekreftelsen.

En annen påpeker at bildet på esken viser sjokoladen øverst. Mens en av kommentarene lyder «Dette snudde verden min på hodet»

Uansett hvordan du inntar kjeksene så er de blitt så populære at det ifølge Birmingham Mail til og med har kommet en egen gin med Jaffa Cake-smak på markedet. 

LES OGSÅ: Sliter du med tørre hender? Sjekk dette kjerringrådet som gir deg myke hender

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com