in

Du venter å få en flaske brus ut av brusautomaten – Lindsey fikk en kattunge i stedet

Skjermdump: Facebook

Vi har flere ganger hørt om brannmenn som redder kattunger ned fra et tre. Brannvesenet i den lille byen Morristown i Tennessee reddet nysgjerrig kattunge som var fanget på det utroligste stedet.

Stort sett forventer du å få ut en flaske brus når du legger penger på brusautomaten. På Crockett Trace Walmart i Morristown, Tennessee, kunne man nylig få en kattunge. Det erfarte den nybakte katteeieren Lindsey.

Det er byen Morristown som har delt denne helt herlige historien om redningen av kattungen på Facebook.

Skjønt reddes? Katter kommer til på de utroligste steder. Med litt godsnakk og oppmerksomhet så kommer de gjerne fra de utroligste steder også.

Da Lindsey hørte det mjauet fra en brusautomat på WalMarten der hun jobber var hun ikke sen om å ringe til det lokale brannvesenet og fortelle at de måtte komme til unnsetning og redde den katten som var fanget i en av Pepsi-maskinene på butikken.

Hvordan katten hadde kommet seg inn der er ikke så godt å si, men de kan være ganske smidige.

Da brannmannskapet kom til stedet kunne de høre kattungen gråte inni maskinen. De koblet maskinen fra strømnettet og begynte redningsaksjonen med å fjerne dekselet på baksiden for å nå kattungen.

Lindsey from Walmart at Crockett Trace called Morristown Fire Department this morning about a kitten stuck in a drink…

Posted by City of Morristown – Government on Wednesday, June 29, 2022

Da det ikke fungerte å fjerne dekselet bak, søkte de etter en annen åpning på Pepsi-automaten og oppdaget til slutt den lille katten.

Den må ha vært skremt, men etter godsnakk og lokking så klarte den å komme seg ut på egenhånd.

Og som byen deler på Facebook – Nå har Lindsey fått seg en ny kattunge.

Brannmannskapet spøkte og mente at kattungen burde få navnet Pepsi. Det ville jo være ganske passende. Men til syvende og sist blir det opp til Lindsey som heretter kommer hjem fra jobben på Walmart til den nye katten sin.

Ingen er helt sikker på hvordan kattungen kom inn i automaten i utgangspunktet eller hvor familien til den lille katten var – men den rare historien endte jo heldigvis godt til slutt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gutten gikk på skoleballet i et langt skjørt og en jakke med paljetter: «Vær den du vil være»

Hun ble tvillingmamma like før 60-årsdagen sin: – Jeg vil gjøre alt som trengs for å leve så lenge jeg kan