Hjem Forhold Du vil få sjokk når du finner ut hvor mange på Tinder som allerede er i et forhold

Du vil få sjokk når du finner ut hvor mange på Tinder som allerede er i et forhold

Nedslående nyheter for de som jakter den store kjærligheten på Tinder.

Tinder brukes til så mangt rundt om i verden, men i Norge mange den som en seriøs datingsapp for å finne ‘den rette’.

Da er det greit å vite at en undersøkelse utført av GlobalWebIndex kan melde at 30 prosent av Tinder-brukere allerede er gift og i tillegg er 12 prosent i et forhold fra før skriver BBC

De har riktig nok kun spurt 621 Tinder-brukere i denne undersøkelsen, men tallene er store nok til at man bør være på vakt. 

– Litt pussig

BBC har snakket med en kvinne som heter Lily som endte opp på date med en gift mann etter å ha sveipet til høyre på hans Tinder-profil.

– Han tekstet meg aldri på kvelden, noe jeg syntes var litt pussig, men han forklarte at han alltid la seg tidlig på grunn av jobb, forteller hun til BBC.

Om du bruker datingapper kan det være greit å være klar over at mange som bruker de allerede er i et forhold. Foto: Canva

Hun prøvde å finne ut mer om ‘Alex’ og han fortalte at han hadde skilt seg i fjor, men ville ikke gi henne etternavnet hans. 

Etter deres første date klarte hun til slutt å spore han ned på Facebook, og der hadde han et profilbilde med seg og kona.

– Jeg konfronterte ham med funnet, men han blokkerte meg med en gang. 

Forsvarer Tinder

Tinder forsvarer den sjokkerende statistikken på følgende vis i en uttalelse til BBC:

– Tinder er et sosialt nettverk og har mange bruksområder – i tillegg til dating. Folk bruker Tinder for å få ne venner, å nettverke og når de skal reise til nye steder for å møte folk som er der. 

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com