lørdag, august 8, 2020

Duoen gjør en nydelig versjon av den populære Simon and Garfunkel klassikereren

Mest lest nå

Endelig bevist : Den yngste i søskenflokken er foreldrenes gullunge

Du som er storesøster eller storebror har gjerne alltid mistenkt det, men nå er det altså bevist gjennom forskning. Foreldre skjemmer bort den yngste...

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Celtic Thunder er en irsk sanggruppe som har fått mange fans rundt om i verden. Mange mener at de to sangerne i gruppen, Colm Keegan og Keith Harkin, synger merkverdig likt som Paul Simon og Art Garfunkel. Coverlåtene deres tar rett og slett publikum tilbake i tid.

Historien bak sangen The Sound of Silence til Simon and Garfunkel er det ikke alle som vet om og den vil nok overraske mange. Sangen ble skrevet av Simon, og da den først kom ut ble den en fullstendig fiasko.

Dette tæret på selvtilliten til gutta, og duoen endte med å bryte med hverandre. Simon dro tilbake til England og Art Garfunkel tilbake til studiene i Colombia.


Men så valgte produsent Tom Wilson seg for å gi ut en remix, en ny versjon av sangen uten at de to visste om det. Den ble så på ny utgitt i 1965.

Da ble den straks nummer en på topplistene og en stor hit rundt hele verden. Dette førte til at duoen ble gjenopprettet og de to begynte raskt å lage sitt andre album. Suksessen fortsatte.

Foto: YouTube

Celtic Thunder’s gjør en fantastisk tostemt opptreden med den gamle, populære hitten.

Fra 2007 har Celtic Thunder sunget sammen og gitt publikum mange fantastiske opplevelser. De har tusenvis av følgere på YouTube. De to sangglade mennene er født i Irland og elsker å synge tradisjonelle sanger fra Irland og Skottland.

«Jeg elsker denne sangen. Den har blitt sunget av en rekke mennesker, men etter min mening synger disse to den best», lyder en av kommentarene til en fans på YouTube.

Se den nydelige duoen i videoen under.

130,351FansLik
1,530FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter