Hjem Kjendisnytt Durek nektet å la seg behandle

Durek nektet å la seg behandle

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Durek Verrett pådro seg korona under sitt siste norgesbesøk, men behandling ville han ikke ha.

Prinsesse Märtha Louises forlovede, Durek Verrett, var i Norge i forbindelse med myndighetsfeiringen til prinsesse Ingrid Alexandra. Under besøket ble Durek smittet av korona.

Det er Dagbladet som først har omtalt dette, som Durek Verrett selv opplyser om i en 48 minutter lang Instagram-video fra 15. juli.

– Det er første gang jeg har hatt corona. Jeg har tidligere vært rundt personer som har hatt det, snakket med personer som har hatt det, men aldri blitt smittet, forteller han ifølge avisa til følgerne sine.

Han forteller videre at han ble bedt om å oppsøke lege, men skal ha nektet å motta behandling på sykehuset.

– Legene sa jeg måtte ta alle disse «kjemikaliene», de ville jeg skulle bruke en pustemaskin, og alt sånt. Jeg sa «nei!», fordi åndene sa jeg «hadde det jeg trengte for å komme meg gjennom dette», opplyser han ifølge avisa.

Han sier videre at åndene sa han måtte se på grunnene til at han ble syk. Ifølge Durek selv skal det skyldes at han er arbeidsnarkonan, alltid er der for andre og bruker all energien sin på å gi og gi.

– Jeg må ta en pause og fokusere på meg, og mine rutiner. Jeg må gjøre pusteøvelser, meditere og lytte til forfedrene for å bli bedre for meg selv, og for folket.

I forbindelse med norgesbesøket har Durek Verrett også delt flere bilder av seg selv og prinsesse Märtha Louise:

I prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsfeiring troppet han opp i en flott smoking, mens prinsesse Märtha Louise kom i en nydelig rosa kjole med sølvdetaljer.

– Det var en så vakker offisiell feiring å få være sammen med familien igjen, og med min elskede, og dele en så strålende kveld til ære for prinsesse Ingrids bursdag. Det var det virkelig en begivenhet. Alle i familien så elegante ut. En kveld å huske. I kveld er det kongelig ball. Godt jeg er en utmerket til å danse vals, sier Durek Verrett om bildet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com