Hjem Kjendisnytt Durek avslører overraskende fremtidsplaner med Märtha: – Definitivt aktuelt

Durek avslører overraskende fremtidsplaner med Märtha: – Definitivt aktuelt

Frem til nå, har Märtha Louise pendlet mellom Norge og USA. Prinsessens tre døtre, bor i Norge, mens kjæresten holder til i USA. Men nå avslører Durek Verret at han og Märtha vurderer å flytte til USA sammen. Han bekrefter også at de har snakket om å gifte seg.

– Jeg kommer ikke til å si så mye til deg om det, men jeg kan fortelle deg én ting: Det er definitivt aktuelt! Og jeg kan si én ting til: Planene våre er til slutt å kunne bo sammen – ikke i Norge, men i USA. Uansett hva folk sier om oss, så er det vårt liv, sier Durek i et intervju med Se og Hør, ifølge ABC Nyheter.

Nå skal sjamanen være på utkikk etter et hus i Los Angeles der han og Märtha Louise kan bo sammen med hennes tre døtre, Maud Angelica (16), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (11).

Feirer kjærligheten

Prinsesse Märtha Louise Har også tidligere uttalt at hun ønsker å flytte sammen med kjæresten sin.

– Jeg kan absolutt tenke meg å bli samboer med Durek, har hun tidligere sagt til Svensk Damtidning.

Paret har fått mye kritikk etter at de ble kjærester. Durek sier til Se og Hør at han ikke bryr seg om alle de negative meningene rundt forholdet deres.

– Ingen kjenner mitt forhold til Märtha bedre enn det vi gjør. Jeg vet at alle har en mening, men de kjenner ikke oss. Vi elsker hverandre, og vi feirer kjærligheten, sier han.

Fikk kritikk for USA-reise

Rett før koronaviruset for alvor brøt ut, og det ble innreiseforbud til USA, var Märtha Louise på overraskelsesbesøk til Durek i USA. Hun kom seg hjem til Norge før Norges innreiseforbud trådde i kraft, men det var mange som var kritiske til at hun dro til USA midt i koronautbruddet.

Ble hyllet for påskehilsen 

I påsken publiserte prinsessen et innlegg på Instagram hvor hun ga sin påskehilsen til alle sine følgere.

Prinsessen skriver (oversatt til norsk):

«God påske! Bruk denne tiden med innesperring til å forestille deg verden slik du ønsker at verden skal se ut når den en gang åpnes igjen. En verden hvor vi ser hverandres verdi, uavhengig av nasjonalitet, sivilstatus, religion, kjønn og etnisitet. Hvor vi til og med ser forbi forskjellige meninger og oppfattelse av hva som betyr noe og er viktig. En verden hvor vi kan motta fra naturen, fremfor å berøve den. Kanskje vi kan forstå at vi ikke kan erobre, men heller bidra. En verden hvor vi ikke dømmer våre medmennesker. Vi tar ansvar for egne følelser slik at vi ikke trenger å rette finger på andre,» skriver prinsessen før hun kommer med en oppfordring:

«Vi må tørre å møte hverandre med kjærlighet, medfølelse og takknemlighet. La oss skape denne verdenen sammen. God påske!».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)


De mange hundre kommentarene som nå tikker inn under innlegget viser at mange støtter prinsesse Märtha Louise.

En skriver blant annet:

«Ja tenk om vi kunne få en verden hvor vi respekterer hverandre og kan få det gode frem i hverandre . Noe er i endring faktisk . Ser og kjenner med glede når jeg møter folk , så smiler vi og hilser på hverandre , kommer med en liten hyggelig kommentar når vi passerer hverandre . Tror disse ukene har fått oss til å innse at vi er sårbare og at vi må starte med oss selv om vi vil gjøre en positiv endring det.»

En annen skriver:

«Utrolig bra skrevet og jeg håper flere vil praktisere det fordi livet er tøft nok som det og ikke minst veldig sårbart. ❤️ Ta vare på hverandre og så ønsker jeg dere en fortsatt god påske.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com