in

Durek starter boyband med to norske skuespillere – harselerer med Se og Hør i ny afterski-låt

Durek Verrett. Foto: NTB

Prinsesse Märtha Louises forlovede, Durek Verrett, har gitt ut afterski-låt sammen med to norske skuespillere.

Det var VG som først meldte at Durek Verrett, Lars Berteig Andersen og Bjørn Alexander har startet boybandet The Jacketeers. Natt til fredag slapp de afterski-låten «Afterski i Queill».

– Vi var på et kjøpesenter for å finne et antrekk til en Oscar-fest. Alle tre av oss prøvde den samme grelle, blomstrete dressjakken, som tilfeldigvis var på tilbud. Vi bestemte oss raskt for å kjøre lik stil med jakke, skjorte, bukse og sko, forteller Durek Verret i en pressemelding gjengitt av VG.


Lars Berteig Andersen spilte «Benny» i «Olsenbanden jr.» da han var barn, mens Bjørn Alexander er kjent som programleder for NRK Super, og spilt i flere filmer og serier internasjonalt.

TV 2 skriver at de synger «Opp på fjellet med et smell, få på afterski i queill. Opp på bordet, dans og sprell. Shot og ski og mega-gjeld.».

I verset til Durek Verrett kommer den selverklærte sjamanen med et stikk til ukebladet Se og Hør, og synger «In my fancy pancy, Gucci knickers, langrennski with flags and snickers. Dancing just like I don’t care. So take a pic for Se og Hør».

Ukebladets redaktør tar stikket med godt humør:

– Durek står fritt til å synge om oss og vi synes det er fint at Durek nevner Se og Hør i låten, det viser at han tar oss på alvor, sier Se og Hørs redaktør, Ulf André Andersen, til Se og Hør.

Afterski-låta er faktisk ikke Durek Verrets platedebut. I 2022 ga hen ut tekno-låten  «My House», mens i 2014 slapp han et helt album, med tittelen «KENJIBE».

På «Afterski i queill» synger han derimot for første gang på både norsk og engelsk.

– Vi syns låten er gøy, og håper resten av det norske folk vil bli med oss i å danse på bordet, slippe alle hemninger, synge med og bare ha det gøy, sier Alexander ifølge Nettavisen i Pressemeldingen

Låten er produsert av Anders Nilsen i samarbeid med det ferske boybandet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Vedum rammet av alvorlig sykdom

Atle Antonsen gjør comeback – Antirasistisk senter reagerer