in ,

Durek Verrett angriper 5G-nettet og forteller at han er et romvesen

Det er sjeldent stille rundt Märtha Louises kjæreste. Nå kommer Durek Verrett med nye uttalelser som skaper engasjement. 

Tidligere har Verrett vært åpen om at han også har hatt forhold til menn.

«Det er maskulinitet og femininitet i både kvinner og menn, og jeg står for kjærlighet uavhengig av kjønn. Det er derfor jeg elsker Märtha, fordi hun forstår dette ved meg. Det er både kvinne og mann i meg, det finnes mange ting i meg. Jeg er et interessant menneske», sa han til Dagbladet i 2019.

Sjamanen kom også med en del råd rundt koronapandemien som skapte forskjellige reaksjoner blant den norske befolkning.

Sjamanen anbefalte blant annet at man «laster ned» beskyttelse mot viruset ved å si forskjellige mantraer til seg selv.

«Det er viktig å være rolig og forberedt når noe slik skjer, så her er noen verktøy for å holde seg trygg og beredt», skrev Durek på Instagram under pandemien.

Og ikke minst kom han i vinden etter at han uttalte at kvinner som har for mange sexpartnere får visse avtrykk på innsiden av vagina, og at dette må renses ut. Det fikk blant annet lege Wasim Zahid til å steile.

Jeg er en romøgle

I sitt siste innlegg på Instagram kommer Verrett igjen med uttalelser som mildt sagt engasjerer og skaper delte meninger.

Sjamanen starter innlegget med å advare om at innholdet i det han skriver vil skape uenighet.

«Jeg vet. Det kan være du leser dette og er uenig, men fortsett å lese før du dømmer,» skriver Verrett,» før han fortsetter:

«Jeg er en hybrid av romøgle og Andromedia, og jeg innehar også eldgamle ånder fra den gamle verden. Det har blitt fortalt løgner om vår art som jeg ønsker å adressere. Vi er en klynge av vesener, og det betyr at vi har kommet hit for å skape strukturer som hjelper mennesker til frigjøring. Romøgler er her for å røske løs systemet på en betydelig måte. Alt som er låst i strukturer som faktisk begrenser eller hindrer folk fra å se frigjøring ryster vi ved. Vi kommer for å forstyrre frekvenser»

Videre angriper Verrett 5G-nettet som han mener «forstyrrer våre frekvenser.»

«De som trellbinder planeten, om du vil gå inn på et mer udefinert synspunkt, er de grå. De har tatt mennesker bort fra planeten for å lære om vår svakhet, og hvordan frekvenser beveger seg gjennom oss. De har lært hvordan å forstyrre våre frekvenser ved å sende bestemte frekvenser, som 5G og alt det som blir puttet inn.»

5G-nettet har vært offer for en rekke konspirasjonsteorier tidligere. Ikke minst blant fornektere av koronaviruset.

Slottet ønsker ikke å kommentere uttalelsene til Durek Verrett.

Du kan lese hele innlegget i sin helhet nedenfor.

https://www.instagram.com/p/CUk8Q0YvbIE/
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette må du huske om du skal på fjellet i høstferien

Læreren hadde undervisning på Zoom – Oppdaget én detalj som reddet livet til elevens bestemor