Hjem Fremhevet Durek Verrett byttet navn: Dette het han opprinnelig

Durek Verrett byttet navn: Dette het han opprinnelig

Om bare noen uker vil øynene være rettet mot idylliske Geiranger, hvor prinsesse Märtha Louise (52) og Durek Verrett (49) skal gi hverandre sitt «ja».

Det kommende brudeparet har vært hemmelighetsfulle om detaljer rundt vielsen, men nylig avslørte Märtha at sogneprest Margit Lovise Holte skal vie dem den 31. august etter Den norske kirkes vigselsliturgi.

Navnebytte i 2014

Durek Verrett byttet navn i 2014. Hans opprinnelige navn, gitt av foreldrene Sheilah G. Farmer (nå kjent som Veruschka Urquhart) og David B. Verrett, var Derek David Verrett. Han endret navnet sitt til Durek David Verrett og har brukt «Shaman Durek» som kunstnernavn i flere år. Det opplyser Aftenposten.

LES OGSÅ: Durek Verretts søster raser mot broren i ny video: – Jeg har vært taus frem til nå

Foto: Instagram

Til tross for sin åpenhet om forholdet til prinsesse Märtha Louise, har Verrett vært svært privat om sin egen familie i USA. Ifølge Se og Hør kuttet Verrett kontakten med sin mor etter at hun uttrykte uenighet med hvordan han brukte sine påståtte evner. Moren hevder at dette gikk på akkord med hennes prinsipper og sa i et intervju at han «jobber mot menneskene.»

– Han jobber ikke for verden, han jobber mot verden. Han jobber ikke for menneskene, han jobber mot menneskene (…) Og Durek hjelper deg ikke til å finne det guddommelige lyset. Han tar deg til lyset sitt, hvor han kan innsmigre seg og manipulere deg, sa hun.

Foto: Instagram

LES MER: Dureks Verrets mor med trist beskjed: Får ikke komme i bryllupet

Selv om forholdet mellom Verrett og hans mor har vært anstrengt, har hun uttrykt takknemlighet for hvordan den norske kongefamilien har tatt ham imot.

I intervjuet med Se og Hør sa hun:

– Jeg vil takke dem for at de har omfavnet ham så godt. Tusen takk, kongen og dronningen av Norge. Dette er virkelig helt fantastisk av dere.

Bryllupet mellom prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett finner sted i Geiranger, og det er stor spenning knyttet til begivenheten. Selv om Verrett ikke vil få en kongelig tittel, blir det et ekstraordinært arrangement.

  1. Martha og Durek
  2. Martha og Durek

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com