lørdag, juni 6, 2020

Durek Verrett deler intime detaljer om Märtha: – Tre til fire ganger om dagen

Mest lest nå

Prinsesse Märtha Louises kjæreste, Durek Verrett, driver podcasten «Ancient Wisdom Today». I den siste episoden, forteller han åpent om sexlivet med Märtha.

I fredagens episode, har Durek Verrett med seg livsstilsguruen, forfatteren og gründeren Dave Asprey. Han har blant annet utgitt flere bøker og driver flere selskaper innen blant annet dietter og kosttilskudd. Det skriver Nettavisen.

«La oss snakke om sex», begynner Durek Verrett. Og så deler han sine erfaringer rundt sammenhengen mellom mat, stressnivå, søvn og sex. Han forteller at han i mange år har trent på å styre sin egen utløsning, slik at han kan tilfredsstille sexpartneren best mulig.


Tre til fire ganger om dagen

«Noen ganger har jeg sex tre til fire ganger om dagen, og kjæresten min er alltid sånn: «Skal du komme?» Og jeg bare: «Nei, men jeg skal gi deg så mange orgasmer som du vil. Vi kan holde på i et par timer om du vil, jeg bryr meg ikke, men jeg skal ikke komme.»Og etterpå går jeg og mediterer og strekker ut og gjør alle disse tingene», sier Durek.

«Og hun er sånn: «Kjære, er du sikker at du ikke vil ha utløsning?» Og jeg blir sånn: «Nei, jeg trenger ikke det, jeg bare sirkulerer det tilbake i kroppen min», sier han videre, og legger til:

«Og så er det tider hvor jeg vil komme som en gal person. Jeg er veldig ekstrem på den måten.»

Les også: Esben Esther Pirelli Benestad om Durek Verrett: «Hva får et menneske til å si noe sånt?»

Har studert tantra

«Sier du noen gang til henne at: «Du kan ikke få meg til å komme.» Bare som en utfordring?» spør Asprey.

«Hun prøver, hun prøver, hun prøver virkelig, det bare fungerer ikke. Jeg har i årevis studert tantra i hver eneste form av seksuell nytelse, og hvordan det er knyttet til kroppen. Men det jeg gjør er å lytte til kroppen. Jeg kan høre den og føle den og binde meg til den, og jeg vet når noe skal skje, så jeg bare endrer energi og snur det den andre veien», svarer Durek.

LES OGSÅ: Over en halv million har sett komikerens parodi av sjaman Durek Verret

129,804FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter