in

Durek Verrett endrer kontroversielle uttalelser: – Det er absurd

shaman durek
shaman durek

Märtha Louises forlovede Durek Verrett har flere ganger havnet i medias søkelys etter kontroversielle uttalelser. Nå går han tilbake på flere av utsagnene.

Den mest kontroversielle uttalelsen til Verrett er nok den om at kvinner som har for mange sexpartnere får visse avtrykk på innsiden av vagina, og at dette må renses ut.

En av dem som reagerte på uttalensene var lege Wasim Zahid.


«Det er overhodet ikke noe hold i dette. Vaginaen er utviklet fra naturens side, blant annet for å ha sex. Og hvorfor skulle flere sexpartnere gi mer «avtrykk» enn regelmessig sex med én partner? Bør ikke antall samleier være det avgjørende? Det virker som man er opptatt av å stigmatisere de som har hatt sex med mange», sa Wasim Zahid.

Selvfølgelig ikke

Durek Verret som nylig ble forlovet med Märtha Louise har nå uttalt seg på nytt om de kontroversielle uttalelsene.

I et nytt intervju med VG presiserer Durek nå uttalelsene sine.

– De gjør et poeng ut av det for å høres kløktige ut, men de har ikke engang spurt meg om hva jeg mener. Selvfølgelig får du ikke et fysisk avtrykk i vaginaen av å ha sex med menn, fordi det er en følelsesmessig, energimessig ting, sier Verrett til avisen.

Men det er ikke den eneste påstanden Verret har kommet med som han nå går tilbake på.

I oktober publiserte nemlig Verrett et innlegg på Instagram hvor han hevdet at han var en øgle.

«Jeg er en hybrid av romøgle og Andromedia, og jeg innehar også eldgamle ånder fra den gamle verden. Det har blitt fortalt løgner om vår art som jeg ønsker å adressere. Vi er en klynge av vesener, og det betyr at vi har kommet hit for å skape strukturer som hjelper mennesker til frigjøring. Romøgler er her for å røske løs systemet på en betydelig måte. Alt som er låst i strukturer som faktisk begrenser eller hindrer folk fra å se frigjøring ryster vi ved. Vi kommer for å forstyrre frekvenser,» skrev han den gang.

I det samme intervjuet med VG sier nå sjamanen at det hele bare var tull.

– En venn av meg lagde et veddemål for å se hva som skjedde dersom jeg la ut noe på Instagram, for deretter ta det ned igjen, for å se om pressen kommenterte påstandene om at jeg er en øgle. Det er absurd, sier Verrett til VG.

Foto: Skjermdump fra Durek Verretts Instagram mandag 4. oktober 2021.

Etter råd fra kongefamilien?

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle forteller til ABC Nyheter at hun tror Verrett har fått råd fra kongefamilien ettersom han nå går tilbake på flere av uttalelsene sine.

– Jeg vil tro at han har fått noen råd av prinsesse Märtha Louise og resten av familien om hvordan det er lurt å kommunisere nå som han skal bli en del av familien. Det at han moderer seg når det gjelder disse uttalelsene kan tyde på at han prøver å tilpasse seg den nye rollen, sier hun til ABC Nyheter og fortsetter:

– Vi må ha rom for det som er annerledes, men kontroversielle utsagn må bli motsagt. Det er nok ikke dumt å moderere seg litt.

Dette visste du kanskje ikke om sjaman Durek (Se video):

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Denne katten gikk gjennom flammene 5 ganger for å redde sine barn

Britisk general: – Hæren må forberede seg på å kjempe i Europa igjen