Hjem Kjendisnytt Durek Verrett etter boken hans ble stoppet: – Dere er mobbere

Durek Verrett etter boken hans ble stoppet: – Dere er mobbere

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nylig ble det kjent at Cappelen Damm har ombestemt seg, og ikke lenger vil gi ut boken til sjaman Durek Verrett. «Jeg hadde egentlig ikke tenkt å si noe, men jeg vil ikke la mobberne holde på lenger», sier Durek i en livesending på Instagram. 

«Dere vil ikke at folk skal få vite sannheten», sier Durek Verrett i en livesending på Instagram.

Dagbladet har oversatt og gjengitt hele sendingen:

«Jeg hadde egentlig ikke tenkt å si noe, men jeg vil ikke la mobberne holde på lenger. Norske medier, dere er mobbere. Dere mobber kjæresten min, dere mobber meg, for å selge aviser. Det er en skam. Dere vil ikke at folk skal få vite sannheten», sier han.

Mener han er misforstått

Ifølge Dagbladet sier han videre direktesendingen at han mener at flere av tingene som tas opp i boka er misforstått og tatt ut av kontekst av norsk presse og andre. Han understreker også hvor viktige leger er i samfunnet.

«Men vi kan ikke benekte… alle de åra jeg har hjulpet folk med kreft, det jeg har sett og opplevd – ikke alt i kroppen handler om genetikk. Det kan også handle om miljø, forurensning og stress, ting som påvirker kroppen», sier han.

Ser mennesket som flerdimensjonalt

Durek Verrett sier videre at det i sjamanismen er slik at de ser på mennesket som flerdimensjonalt.

«Vi vet at du vil få behandling og bli frisk. Men det finnes et annet aspekt, en del av deg som ikke vil leve. Det er det vi ser på i sjamanismen. Det ligger i underbevisstheten. Det foregår på flere områder i livet. Hvorfor spiser man for mye, hvorfor drikker man? Det er ting som ligger i underbevisstheten», sier han og legger til at man må tørre å ta risiko «utenfor boksen» og ikke være redd for å bli kalt kvakksalver eller gal. Han mener også at han i sin bok har roset leger for arbeidet de gjør, men hevder at de ikke forstår seg på hans virke.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Ni🅱️🅱️a > Royal Incest

Et innlegg delt av Shaman Durex (@durekverrett)

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com