Hjem Kjendisnytt Durek Verrett har fått nok – Viser frem de stygge truslene han mottar

Durek Verrett har fått nok – Viser frem de stygge truslene han mottar

Del
X

Märtha Louises forlovede Durek Verrett har flere ganger havnet i medias søkelys etter kontroversielle uttalelser. Den siste tiden har det vært flere uttalelser som har skapt reaksjoner. Med det kommer også en rekke trusler og personangrep mot Durek. Nå har han fått nok.

Nylig delte den selverklærte sjamanen Durek Verrett en video hvor han forteller hvordan man skal stoppe det han kaller “selvmordsånder”. Den videoen kom like etter en video hvor han proklamerte at at vesener kan gå inn i barn. Han rådet da foreldrene til å holde barna fast, stirre dem i øynene og si «du har ingen makt her. Du er en svak «enhet», og jeg skal sende deg inn i lyset nå».

Mange reagerte sterkt på begge de overnevnte videoene og uttalelsene. Noe Durek får merke i kommentarfelt og i innboksene sine.

Stygge kommentarer

I et nytt intervju med Nettavisen forteller nå Durek Verrett om hvilket innhold en del av meldingene han mottar har.

– Jeg mottar ukentlig trusler på sosiale medier. Kommentarer som «Gå tilbake til Afrika, ape», «Ingen vil ha en ape i kongefamilien», «Jeg kommer til å skade deg hvis jeg ser deg på gata» er eksempler på hva jeg opplever. Det er ikke snilt. Det er lov å være uenig med meg, men kom med konstruktiv kritikk eller hold det for deg selv, sier han gjennom sin manager Simon Valvik.

LES OGSÅ: Dette er Durek Verretts ukjente søster – Deler hemmelighet som sjokkerer

Tidligere har Durek anklaget nordmenn for å ha rasistiske holdninger.

– Ingenting legitimerer å bli behandlet slik. Folk kaller det kritikk, men dette er langt forbi kritikk. Det er renspikket rasisme – rasistiske og hatefulle ytringer, trusler om vold og mobbing. Det er ikke greit. Det bekymrer meg at folk truer meg, og jeg blir bekymret for min egen sikkerhet, sier Verrett til Nettavisen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Durek og Martha
Prinsesse Märtha Louise og den selverklærte sjamanen Durek Verrett har vært et par siden 2019. I løpet av disse årene, har det til tider stormet rundt prinsessens kjæreste. Foto: Shaman Durek / Instagram

Blir politianmeldelser

Nå melder manageren til Durek at slike meldinger og trusler vil bli politianmeldt.

– Vi vurderer løpende å politianmelde hver enkelt sak. Det er klinkende klart. Hver eneste kommentar som kommer fremover vil bli vurdert individuelt om det skal anmeldes til politiet, sier Valvik til Nettavisen.

Verrett føler seg misforstått og uriktig framstilt av media, og hevder at dette har ført til polarisering og alvorlige personlige konsekvenser. Han kritiserer medienes tendens til å fokusere på de som misforstår og misliker ham, samt deres bidrag til et ensidig og feilaktig bilde av hans person. Han nevner også problemer med «klikk-journalistikk» og tabloide saker, som han mener går utover hans liv.

Som en respons på denne situasjonen, uttrykker Verrett et ønske om å ta kontroll over sin egen fortelling og å vise frem sannheten slik han ser den, for å bekjempe rasisme og misforståelser i Norge.

– Nå har jeg fått nok av dette, sier han.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com