søndag, september 27, 2020

Durek Verrett mener han forutså korona-pandemien i boken sin

Mest lest nå

Overlege: «Trening er like bra mot depresjon som medisin»

Fysisk aktivitet er den beste medisinen man kan få mot depresjon. I hvert fall om man skal tro den svenske overlegen Anders Hansen.  Anders Hansen...

I et nytt intervju, forteller nå Durek Verrett (45) at han forutså korona-pandemien i sin egen bok «Spirit Hacking», som kom ut i fjor.

I et intervju med med det britiske frokostprogrammet The Morning forteller Durek Verrett at han visste at noe skulle skje i 2020. Det skriver Daily Mail, ifølge Se og Hør.

– Da jeg skrev boken snakket jeg med flere forleggere, og jeg sa at den måtte gis ut før 2020. Den må komme før «the blackout», den må være klar, sier sjamanen og legger til at han visste at noe kom til å skje i løpet av våren i år.


En global mørklegging

Durek forteller videre hva han mener med «the blackout», eller mørkleggingen.

– I sjamanismen har vi noe vi kaller for mørkleggingen. Vi vet alle om dette, det er ei tid i evolusjonen, der vi alle må komme sammen og droppe mye av de overflatiske tingene vi legger energien vår i, sier han, og fortsetter:

– Dette er en global mørklegging, som får alle til å innse at det er på tide å ta en pause, nullstille seg, regenerere og se på hva som er viktig. Det er livet og det er kjærligheten.

Får kritikk

I boken sin, skriver Durek følgende:

«Jeg kaller det mørkleggingen. Mørklegginger er sentrale øyeblikk som krever kvantesprang i utviklingen for å sikre artens overlevelse. Det er kritiske øyeblikk når det handler om å synke eller svømme. Disse oppstår når planetariske tilstander når ekstreme nivåer av ubalanse, når store mengder av befolkningen står fast og har stagnert i sin evne til å gjenkjenne de virkemidlene og den kunnskapen de allerede har i seg.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Shaman Durex (@durekverrett)

Ordet virus nevnes flere ganger i boken. Men ikke på den måten som verden opplever nå. Ordene pandemi eller epidemi nevnes ikke i det hele tatt. Dermed mener enkelte at Durek Verrett ikke forutså korona-utbruddet, men at han bruker denne muligheten til å fremme seg selv.

LES OGSÅDurek Verretts ekskjæreste: Jeg har ingenting fint å si om han

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter