Hjem Kjendisnytt Durek Verretts nye helsebeskjed får mange til å lure : Har han gjennomført det?

Durek Verretts nye helsebeskjed får mange til å lure : Har han gjennomført det?

Del
X

Durek trenger dialysebehandling tre dager i uken. Nå forteller han mer om sykdommen.

Selv om Durek Verrett har vært skyteskive for media de siste årene, har prinsesse Märtha Louise en rekke ganger beskrevet hvor mye han betyr for henne og barna.

I dokuserien «Märtha» som gikk på TV i vår fikk vi følge livet til prinsesse Märtha Louise. Gjennom serien var det nok mange som fikk et litt annet syn på sjamanen.

– For meg er han en utrolig stor støtte og utrolig fin med barna, og det setter jeg så pris på, sa prinsessen blant annet i serien.

Og noe av det som rørte oss mest gjennom serien var kanskje Verretts egne uttalelser om hvordan han stiller opp for de tre jentene til prinsessen.

– Når jeg er i huset er jeg alltid der og hører på hva de sier, og snakker med dem. Jeg hører på historier om skolen og gutter og alt det, sa han og la til:

– Jeg kan aldri erstatte deres far, men Ari, hvis du hører dette, jeg skal gjøre mitt beste for å være det beste for dine barn.

Har fått ny nyre?

For Verrett er kampen mot nyresykdommen en daglig realitet. I en ærlig video publisert i september, fortalte han at han må gjennomgå dialyse tre ganger i uken. Han uttrykte håp om en fremtidig nyretransplantasjon, med mulighet for at en venn kunne bli donor.

«Nå venter jeg på at venner skal tilby meg en ny nyre slik at jeg kan få en nyretransplantasjon. Jeg vil fortsette å helbrede og gjøre store ting,» sa Verrett i en direktesending på Instagram.

Andre juledag delte Verrett en annen video som har fått mange til å lure på om han nå har fått en ny nyre. Med bar overkropp og en synlig bandasjelapp på brystet, snakket Verrett om utfordringene selv en healer som han møter. Han understreket viktigheten av å fortsette å hjelpe andre til tross for egne helsemessige kamper.

«Å være en såret healer skal man ikke tulle med. Det er mange mennesker som blir syke, blinde og mister en organfunksjon. Tenk på livet du kan endre ved å donere et organ. Jeg er en såret healer, jeg tjener fortsatt Gud med lidenskap og kjærlighet,» skriver han blant annet i teksten til videoen.

I kommentarfeltet på Instagram strømmer det inn støttemeldinger og lykkønskninger fra følgere. En kommentar som uttrykte glede over at Verrett hadde funnet en donor, fikk et takknemlig svar fra ham. «Ja, det var virkelig fantastisk. Jeg er utrolig takknemlig,» svarte han.

Det er imidlertid uklart om Verrett faktisk har fått en ny nyre eller ei. Du kan selv se videoen nedenfor.

Videre skriver Durek:

«Livet er verdifullt. En dag vil vi se dette blant alle ting. Mer enn krig eller penger eller makt. Vi vil velge livets verdi som den helligste gaven som er gitt oss, og vi vil søke å bevare den og elske den.

Jeg tror sterkt på dette og vil gjøre alt jeg kan for å se det realisert.

Stamme, vil dere? Hvis ja, start med deg med mennesker med dine ord og handlinger mot menneskeheten for å bevare liv.

Ær den store gaven vi har fått til den blir mer verdifull enn noe materielt

Elsker deg alltid og for alltid!»

LES OGSÅ: Dette er Durek Verretts ukjente søster – Deler hemmelighet som sjokkerer

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com