in

Durek Verrett om hatet og drapstruslene

Durek Verrett. Foto: NTB

I forrige uke kom nyheten om at Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) har forlovet seg. Nå forteller paret om problemene det medfører.

Det var gjennom en pressemelding fra Slottet at de to kunngjorde forlovelsen sin forrige uke.

– Kjærlighet dømmer ikke hvor man kommer fra eller hvem man er som mennesker. Kjærlighet skaper bro mellom mennesker, kulturer og religioner. Og vi er glade for å ha funnet hverandre, på tvers av kontinenter, etnisitet og sosial bakgrunn, skriver paret i en pressemelding fra Slottet.


Den mye omtalte sjamanen Durek Verrett fulgte opp med noen gledens ord på Instagram.

– Hun sa JA! Når du vet at du vet. Det er ikke noe bedre enn å ha klarhet som mann at det er kvinnen som står foran deg. Jeg er overlykkelig med tårer over at jeg får tilbringe resten av livet mitt med den mest renhjertede, engleaktige, kloke, kraftfulle kvinnen som representerer alle nivåer av en gudinne i mine øyne, skrev han.

De vil ikke ha en svart mann

Men det er ikke alle som verdsetter forlovelsen mellom Märtha Louise og Durek. I en livesending på Instagram forteller paret om de stygge og ekle tilbakemeldingene de får fra folk. Ifølge svenske Expressen kommer det både hatmeldinger og drapstrusler.

View this post on Instagram

A post shared by Durek Verrett (@shamandurek)

– For det første vil de ikke ha en svart mann i kongefamilien. Det har aldri vært noen svarte i historien til de europeiske kongefamilien, så det er en veldig stor sak, sier Durek Verrett i sendingen, og forklarer videre at det hadde vært annerledes dersom det var en mann som valgte en farget kvinne.

– For det andre er Märtha en kvinne. Det er ikke det samme når en mann i kongefamilien velger en farget kvinne. En mann kan velge hvem han vil. Men at en prinsesse velger en farget mann har ikke skjedd før og det er vanskelig for folk å håndtere, sier han.

Også Märtha Louise har fått føle negativiteten på kroppen, og den overrasker henne.

– Det her er så mye verre enn jeg trodde at det var, sa hun i sendingen.

Dette visste du kanskje ikke om sjaman Durek (Se video):

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mannen fant forlatt kattunge – nå reiser de verden rundt sammen

3 av 4 vil feriere i Norge