Hjem Kjendisnytt Durek Verrett selger medaljonger som skal beskytte mot korona

Durek Verrett selger medaljonger som skal beskytte mot korona

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Durek Verrett selger en kolleksjon håndlagde medaljonger på nettsidene sine, såkalte «Spirit Optimizers». Nå hevder han at det var med hjelp av en slik han ble frisk fra korona.

Nylig ble det kjent at Durek Verrett pådro seg korona under sitt siste norgesbesøk, i forbindelse med myndighetsfeiringen til prinsesse Ingrid Alexandra. Men han ønsket ikke å ta imot behandling på sykehuset.

– Det er første gang jeg har hatt corona. Jeg har tidligere vært rundt personer som har hatt det, snakket med personer som har hatt det, men aldri blitt smittet, fortalte han i et Instagram-innlegg til følgerne sine.

Han fortalte videre at han ble bedt om å oppsøke lege, men skal ha nektet å motta behandling på sykehuset.

– Legene sa jeg måtte ta alle disse «kjemikaliene», de ville jeg skulle bruke en pustemaskin, og alt sånt. Jeg sa «nei!», fordi åndene sa jeg «hadde det jeg trengte for å komme meg gjennom dette», opplyste han.

I en Instagramstory postet torsdag som VG har omtalt utdyper han dette: Han forlot sykehuset og nektet å ta «kjemikalier». I stedet valgte han å ta karantene hjemme og «heale» med sin «SO», skriver Verrett.

«SO» står for «Spirit Optimizer», og er en kolleksjon av Verretts håndlagede medaljonger. På sin hjemmeside beskriver han «SO» som «avansert spirituell teknologi for spirit-hacking og optimalisering».

Denne omtalte han også i videoen på Instagram.

– Jeg vet ikke om dere har fått med dere den nye hvite «optimizeren»? Jeg bruker denne som kalles «The Lightbringer» for å få giften ut av systemet mitt, sa han.

Verrett sier hverken i videoen eller i storyen hvor man kan få tak i «optimizeren», men medaljongen kan kjøpes på hans hjemmesider for 222 dollar – omtrent 2150 norske kroner.

Avisa har spurt han om han kan dokumentere at «The Lightbringer» kan kurere sykdom som for eksempel korona. 

– Intervju personene som eier en og spør dem, ikke meg, skriver han i en melding til VG.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com