lørdag, april 4, 2020

Durek Verretts ekskjæreste: – Jeg har ingenting fint å si om han

Mest lest nå

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Durek Verrett (45) og Hank Greenberg (48) var kjærester fra 2007 til 2015. Nå forteller Hank om forholdet til ekskjæresten.

Hank Greenberg kommenterte forholdet til Durek Verrett første gang i fjor sommer.

– Jeg elsker Durek inderlig og ønsker ham alt godt, men jeg har ingenting fint å si om ham, sa han til Daily mail den gang. Siden har han vært helt taus om forholdet til prinsessens kjæreste.

Durek og massasjeterapeuten Hank møttes i en støttegruppe for homofile menn i 2007. De ble raskt samboere og startet etter hvert business sammen.

Nå forteller Greenberg til Se og Hør at han er glad han kom seg ut av forholdet.

– Durek har en del fans som tror på ham og som han omgir seg med. Det er en slags sekt som er helt hjernevasket og som lever og ånder for hans univers. De følger ham slavisk – og hans ord er lov. Dette skremmer meg. Jeg var slik jeg også. Jeg kom meg heldigvis ut, sier Greenberg til ukebladet.

Greenberg går knallhardt ut mot ekskjæresten sin. Foto: Pressefoto Alchemy Massage

Sjamanen på sin side har tidligere uttalt seg positivt om forholdet til Greenberg.

– Jeg var i et forhold med en mann. Det var en herlig opplevelse, og jeg vil alltid elske ham. Men han ville bare være sammen med menn. Det er greit, men for meg er det den ubetingede kjærligheten som er viktig, så det fungerte ikke. Jeg definerer ikke meg selv som homofil eller biseksuell. Jeg relaterer bare til én ting, og det er kjærlighet, har Verrett tidligere sagt til Dagbladet.

Er HIV-positiv

Durek har vært åpen om at han tiltrekkes av både menn og kvinner. I et intervju med Dagbladet Magasinet i fjor, sa han at det å være i et forhold med en mann var «en herlig opplevelse», men at kjærligheten mellom ham og Hank til slutt ikke fungerte lenger.

I et nylig intervju med Se og Hør, forteller Hank at han er HIV-positiv.

– Da jeg var i 20-årene, løy folk til meg og sa at de ikke var smittet. Det fikk meg til å ta en del risikoer som jeg selvfølgelig ikke ville tatt, dersom jeg hadde visst bedre, sier han, og legger til at han aldri la skjul på HIV-diagnosen overfor Durek.

Han forteller videre at han var HIV-positiv i alle de årene han levde sammen med Verrett, og at han er svært opptatt av et dette er en tematikk man skal være ærlig om.

Nektet å skrive under

I fjor ble det kjent at Durek hadde forsøkt å overtale Hank til å skrive under på en taushetsavtale like etter at forholdet hans til prinsesse Märtha Louise ble kjent. Hank nektet å skrive under på denne avtalen.

– Å skrive under på en taushetsavtale som gjaldt hvert sekund av de åtte årene vi var sammen, slik at jeg aldri skulle kunne snakke om den delen av livet mitt – det var uaktuelt. Livet mitt er ikke til salgs, sier han til Se og Hør.

LES OGSÅMärtha Louise om forholdet til Durek: Vi har alle noe ved oss som er litt rart

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...