Hjem Kjendisnytt Dureks mor om sønnen: – Han tar deg til lyset sitt, hvor han kan innsmigre seg og manipulere deg

Dureks mor om sønnen: – Han tar deg til lyset sitt, hvor han kan innsmigre seg og manipulere deg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I et intervju med Se og Hør forteller Durek Verretts mor, Veruschka Urquhart (79) at hun ikke har kontakt med sønnen.

Det er første gang siden det ble kjent at Durek Verret var prinsesse Märtha Louises kjæreste, og dermed ble rikskjendis i Norge over natten, at moren til den selverklærte sjamanen har uttalt seg.

Hun forteller at Durek skal ha brutt kontakten med henne nylig, etter at hun konfronterte Durek med at hun var imot hvordan han brukte sine påståtte spesielle evner.

– Han jobber ikke for verden, han jobber mot verden. Han jobber ikke for menneskene, han jobber mot menneskene (…) Og Durek hjelper deg ikke til å finne det guddommelige lyset. Han tar deg til lyset sitt, hvor han kan innsmigre seg og manipulere deg, sier Veruschka Urquhart til Se og Hør.

Simon Eriksen Valvik, som er Durek Verretts norske manager, sier til ukebladet at Durek ikke ønsker å kommentere saken av hensyn til familiens privatliv.

Selv om Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise nå har vært sammen i rundt fire år, så har ikke Märthas tilkommende svigermor møtt den norske prinsessen.

Veruschka Urquhart bor i New York. Senest rundt juletider var Durek, Märtha og Märthas tre døtre var i verdensmetropolen. Men Durek tok altså ikke med seg kjæresten og bonusbarna på besøk til sin mor.

Se og hør skriver at det var da Veruschka, som selv er personlig kristen, sa til sønnen sin at hun var uenig i den retningen han valgte å bruke kreftene sine, at han kuttet kontakten med moren.

Wikipedia forteller at Durek ble født som Derek David Verrett, men endret navn til Durek Verrett i 2014. Verrett er oppvokst i California, og har oppgitt at hans mor er av norsk-indisk avstamning og at faren opprinnelig er fra Haiti. Ifølge kongehushistorikeren Marlene Koenig kan farens familie påvises i de amerikanske delstatene Louisiana, Virginia og Georgia de siste 200 årene, uten noen kjent haitisk tilknytning.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com