onsdag, mai 19, 2021

Dureks rørende beskjed til Ari: – Jeg kan aldri erstatte deg, men skal gjøre mitt beste for å være det beste for dine barn

Mest lest nå

I denne ukens episode av dokuserien «Märtha» der vi følger livet til prinsesse Märtha Louise er mye tid viet til prinsessens kjæreste, sjamanen Durek Verret.

– For meg er han en utrolig stor støtte og utrolig fin med barna, og det setter jeg så pris på, forteller hun ifølge TV2 i serien.


Da episoden ble spilt inn hadde ikke Märtha sett Durek på et halvt år. Med TV 2 på slep drar hun til flyplassen for å hente ham før de skal videre til et sprangrytterstevne der datteren Emma er en av konkurrentene.

– For meg er han en utrolig stor støtte og utrolig fin med barna, og det setter jeg så pris på, forteller hun. Og det er tydelig at Durek setter pris på Märthas tre døtre.

– Når jeg er i huset er jeg alltid der og hører på hva de sier, og snakker med dem. Jeg hører på historier om skolen og gutter og alt det, forteller han og legger til:

– Jeg kan aldri erstatte deres far, men Ari, hvis du hører dette, jeg skal gjøre mitt beste for å være det beste for dine barn.

Ari Behn møtte Durek Verret. Og i et intervju med «God kveld Norge»  uttalte han at han syntes det var hyggelig at Märtha Louise hadde funnet kjærligheten igjen. Han sa han var glad på hennes vegne.

På spørsmål om han likte eksens nye kjæreste, svarte han «veldig» og at han syns det «er veldig fint». Han sier videre at han er stolt av hvordan Märtha Louise har klart å stå i stormen den siste tiden.

Prinsesse Märtha Louise har tidligere fortalt at Durek var en god støtte for henne i tiden etter Aris dødsfall. Mens alle var i sjokk, var Durek den eneste som klarte å gjøre noe fortalte prinsessen i podcasten «Almost 30»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter