in

Dyktig makeupartist forvandler utseendet til kundene sine

Makeupartistens bilder skaper stort engasjement på Instagram.

Vi er vel alle enig i at utseende ikke er det som betyr mest her i livet, men for mange er det enkelte ting med utseende som gjør at man får dårlig selvtillit eller ikke føler seg så bra som man kunne.


Mange ser på makeup som en kunstform, inkludert den russiske makeupartisten Vadim Andreev, som nettopp får glede av å gi mennesker bedre selvtillit.

På Instagram har Vadim over 40.000 følgere. Her publiserer han jevnlig bilder av kundene har har «forvandlet.» Selv omtaler han arbeidet sitt slik:

«Gjennom å ta før- og etterbilder vil jeg vise at alle kan se annerledes ut og utrykke skjønnhet på ulike måter, og det er så kult!»

View this post on Instagram

A post shared by Vadim Andreev (@vadimandreevmakeup)

Vadim begynte å sminke seg selv tidlig og begynte på en skole for profesjonelle makeup-artister da han var 16 år. 20 år har gått siden den gang, og Vadim har nå blitt en veldig populær makeupartist!

Folk i alle aldre henvender seg til ham. Fra modne kvinner som vil endre utseendet helt fordi de er misfornøyde, til yngre mennesker som vil eksperimentere med utseendet. Men det er også gutter som leter etter det lille ekstra:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kåre Skaret Bjøringsøy

Farmen-Kåre avslører hemmeligheten han holdt skjult i alle år: – Dette må jeg aldri si

Nils (28) ble stemplet som dum og utviklingshemmet – se hva han gjør nå