søndag, desember 5, 2021

Dyktig makeupartist forvandler utseendet til kundene sine

Mest lest nå

Makeupartistens bilder skaper stort engasjement på Instagram.

Vi er vel alle enig i at utseende ikke er det som betyr mest her i livet, men for mange er det enkelte ting med utseende som gjør at man får dårlig selvtillit eller ikke føler seg så bra som man kunne.


Mange ser på makeup som en kunstform, inkludert den russiske makeupartisten Vadim Andreev, som nettopp får glede av å gi mennesker bedre selvtillit.

På Instagram har Vadim over 40.000 følgere. Her publiserer han jevnlig bilder av kundene har har «forvandlet.» Selv omtaler han arbeidet sitt slik:

«Gjennom å ta før- og etterbilder vil jeg vise at alle kan se annerledes ut og utrykke skjønnhet på ulike måter, og det er så kult!»

Vadim begynte å sminke seg selv tidlig og begynte på en skole for profesjonelle makeup-artister da han var 16 år. 20 år har gått siden den gang, og Vadim har nå blitt en veldig populær makeupartist!

Folk i alle aldre henvender seg til ham. Fra modne kvinner som vil endre utseendet helt fordi de er misfornøyde, til yngre mennesker som vil eksperimentere med utseendet. Men det er også gutter som leter etter det lille ekstra:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter