søndag, oktober 24, 2021

Dynastiet-stjernen Linda Evans om smertene: Jeg ville ta mitt eget liv

Mest lest nå

Linda Evans (78) som på 1980-tallet ble kjent for det norske tv-publikum som Krystle Carrington i såpeserien «Dynastiet» ble rammet av grusomme ryggsmerter.

Les også: 7 gamle, klassiske tv-serier vi aldri glemmer

De seks første sesongene av en amerikanske såpeoperaen Dynastiet gikk ifølge Wikipedia på NRK fra 1983 til 1988. Handlingen var lagt til et overklassemiljø i Denver i Colorado. Serien handlet om livet til den aldrende oljemagnaten Blake Carrington og hans kone Krystle. Hans ondsinnede og utspekulerte ekskone, Alexis, ble etterhvert en sentral del av handlingen. Deres felles barn, Fallon, Steven og Adam hadde også fremtredende roller.


Les også: «Falcon Crest»-stjerne er død

Rollen som Krystle ble spilt av Linda Evans, som i 1982 fikk en Golden Globe for rollen. Skuespilleren som har norske røtter begeistret 200 millioner seere i 60 ulike land i den populære serien som gjorde henne til en av verdens mest berønte kvinner.

Faksimile, Se & Hør: I Se & Hørs papirutgave som kom for salg 17. september 2021 forteller Linda Evans om de grusomme ryggsmertene.

Nå forteller Se & Hør i sin papirutgave utgitt 17. september 2021 at superstjernen som etter Dynastiet-suksessen levde et tilbaketrukket liv i 2013 plutselig ble rammet av voldsomme ryggsmerter.

– Livet mitt falt fra hverandre. Det er så smertefullt å være i live, fortalte Evans ifølge Se & Hør til Entertainment Tonight.

Les også: Tung beskjed for tidligere God morgen Norge-programleder: Immunterapien fungerte ikke

Under intervjuet blir hun spurt om hun noen gang vurderte selvmord.

– Absolutt. Det må finnes et svar, for dette er ikke et liv, sa Evans i det samme intervjuet.

Helseproblemene gjorde henne ifølge ukebladet både deprimert og motløs. Samtidig slet hun med høyt blodtrykk, og opplevde også alvorlig sykdom blant flere av sine aller nærmeste.

Les også: Maren fra programmet «Fra bølle til bestevenn»: Dette er det viktigste for alle hundeeiere

Evans fikk etterhvert hjelp mot smertene gjennom kortisonbehandling. Den tøffe kuren resulterte i at hun mistet håret. Men superstjernen tar det med knusende ro, ettersom det vil vokse ut igjen.

Nå er hun igjen ved god helse, og tilbake som skuespiller. Evans har holdt seg unna rampelyset siden Dynastiet. Men som 78-åring gjør hun comeback i dramaet Swan Song som kom tidligere i år.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter