Forsiden Historier fra livet Dyr hadde spist opp nesen til den lille 3 åringen - Denne...

Dyr hadde spist opp nesen til den lille 3 åringen – Denne kvinnen endret livet hennes!

Et uønsket, foreldreløst barn var dømt til et fælt liv på grunn av sitt utseende. En lærer gjorde livet hennes verdt å leve. 

Kristin Williams er en singel kvinne på 44 år. Hun hadde alltid ønsket seg barn. Kristin ville derfor adoptere et barn som trengte et nytt hjem. Hun betalte mye penger for å adoptere en jente fra Nepal, men like etter at betalingen og søknadsprosessen var gjennomfort, la USA ned et forbud mot adopsjoner fra Nepal. Det var for mye svindel forbundet til adopsjonene fra dette landet. Kristin satt tom tilbake. Hun mistet alle pengene, og fikk ikke hjulpet den jenten hun hadde planlagt å ta til seg.

Ikke lenge etter, ble Kristin introdusert for en ung jente som heter Munni. Munni var nesten 5 år gammel på den tiden, og opprinnelig fra India.

Foto: TheDoctors

Kristin la straks merke til noe som var annerledes ved Munni. Hun har vært offer for et ekstremt overgrep og Mums ansikt og kropp viste fysiske arr av den dype smerte hun hadde vært gjennom.

«Jeg så ansiktet hennes, og det var som en elektrisk strøm bare traff meg rett i hjertet,» sa Kristin i et intervju. «Hun var alt jeg ikke lette etter, og hun endte med å være alt jeg trengte.»

I 2013 dro Munni hjem med Kristin, og mindre enn et år senere bestemte hun seg for å adoptere en jente til, Roopa, en 3-årig fra India.

LES OGSÅ
Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet
LES OGSÅ
Laura og Kai kjenner daglig på folks fordommer om kjærligheten. Hun er 20, han er 43

Foto: TheDoctors

Roopa hadde også opplevd sin del av vanskeligheter. Hun hadde blitt etterlatt for å dø i en søppelcontainer, hvor hun mistet leppene og nesen til sultne dyr og insekter. Som Munni, hadde Roopa blitt overført til adopsjon på grunn av sitt utseende.

Men i Kristins øyne var begge de små jentene perfekte.

Foto: TheDoctors

Kristin vil at andre skal vite at denne typen motgang ikke er unik for hennes to døtre. «Det er veldig skremmende at dette er hverdagshendelser i India.»

I fjor fikk jentene en spesiell overraskelse. En gruppe leger hadde hørt om jentenes historie, og bestemte seg for å gi de en uforglemmelig gave.

Begge jentene fikk gratis behandling for å endre på utseende.

Jentene ble allerede sett på som vakker i morens øyne, men operasjonene vil gjøre det mulig for dem å møte mindre spørsmål om fortiden deres, og se på fremtiden med lys i øynene.

Se den utrolige forvandlingen i videoen nedenfor, og del denne historien videre på Facebook. 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet