in

Dyr hadde spist opp nesen til den lille 3 åringen – Denne kvinnen endret livet hennes

Et uønsket, foreldreløst barn var dømt til et fælt liv på grunn av sitt utseende. En lærer gjorde livet hennes verdt å leve. 

Kristin Williams er en singel kvinne på 44 år. Hun hadde alltid ønsket seg barn. Kristin ville derfor adoptere et barn som trengte et nytt hjem. Hun betalte mye penger for å adoptere en jente fra Nepal, men like etter at betalingen og søknadsprosessen var gjennomfort, la USA ned et forbud mot adopsjoner fra Nepal. Det var for mye svindel forbundet til adopsjonene fra dette landet. Kristin satt tom tilbake. Hun mistet alle pengene, og fikk ikke hjulpet den jenten hun hadde planlagt å ta til seg.

Ikke lenge etter, ble Kristin introdusert for en ung jente som heter Munni. Munni var nesten 5 år gammel på den tiden, og opprinnelig fra India.


Foto: TheDoctors

Kristin la straks merke til noe som var annerledes ved Munni. Hun har vært offer for et ekstremt overgrep og Mums ansikt og kropp viste fysiske arr av den dype smerte hun hadde vært gjennom.

«Jeg så ansiktet hennes, og det var som en elektrisk strøm bare traff meg rett i hjertet,» sa Kristin i et intervju. «Hun var alt jeg ikke lette etter, og hun endte med å være alt jeg trengte.»

I 2013 dro Munni hjem med Kristin, og mindre enn et år senere bestemte hun seg for å adoptere en jente til, Roopa, en 3-årig fra India.

Foto: TheDoctors

Roopa hadde også opplevd sin del av vanskeligheter. Hun hadde blitt etterlatt for å dø i en søppelcontainer, hvor hun mistet leppene og nesen til sultne dyr og insekter. Som Munni, hadde Roopa blitt overført til adopsjon på grunn av sitt utseende.

Men i Kristins øyne var begge de små jentene perfekte.

Foto: TheDoctors

Kristin vil at andre skal vite at denne typen motgang ikke er unik for hennes to døtre. «Det er veldig skremmende at dette er hverdagshendelser i India.»

I fjor fikk jentene en spesiell overraskelse. En gruppe leger hadde hørt om jentenes historie, og bestemte seg for å gi de en uforglemmelig gave.

Begge jentene fikk gratis behandling for å endre på utseende.

Jentene ble allerede sett på som vakker i morens øyne, men operasjonene vil gjøre det mulig for dem å møte mindre spørsmål om fortiden deres, og se på fremtiden med lys i øynene.

Se den utrolige forvandlingen i videoen nedenfor, og del denne historien videre på Facebook. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gavin ble banket opp fordi han har Asperger syndrom – han slo tilbake på genialt vis!

Det som skjedde da matmor lot hunden se oppi kisten til matfar rører mange