in ,

Dyreelskeren bruker gamle bildekk for å lage køyer til hjemløse hunder og katter

– Det som tidligere var søppel blir nå brukt til noe svært nyttig for dyr. 

Det skriver brasilianske Amarildo Silva Filho (23) på Facebook etter at han fant på en genial løsning for å gi de mange hjemløse dyrene i nabolaget sitt et sted å sove.

Nettstedet Little Things skriver at 23-åringen fikk ideen da han en dag ble observant på hvor mange bildekk som lå strødd langs gatene i Brasil. Han tenkte umiddelbart at disse måtte kunne brukes til de hjemløse dyrene.


Nå har ideen fått oppmerksomhet verden over og i løpet av de siste to årene har Amarildo samlet inn over 6000 brukte bildekk, som han omgjør til koselige soveplasser til hjemløse katter og hunder.

Foto: Facebook / Caominhas pets

Fra Amarildo får inn et bildekk bruker han rundt 40 minutter på å vaske og skjære til dekkene. Deretter pynter han dem med forskjellige farger og design. Han legger madrass i dekkene og dekorerer dem med navnet til dyret som får ny seng.

Foto: Facebook / Caominhas pets

Den kreative mannen samler inn dekk han finner i gatene, kjøper dem fra bruktforhandlere og mottar mange fra mennesker som vil donere dekk til han.

Foto: Facebook / Caominhas pets

Det som startet som en veldedig gest til nabolagets hjemløse dyr har plutselig blitt et levebrød for Amarildo. Nå mottar han forespørsler fra mennesker over hele Brasil som ønsker å kjøpe dekkene til kjæledyrene sine.

Foto: Facebook / Caominhas pets

Amarildo har altså begynt å tjene penger på ideen sin, men han glemmer ikke hvorfor han begynte med praksisen og lager fremdeles senger som han donerer til nabolagets dyr.

For en fantastisk ide – for en herlig mann! Trykk gjerne på deleknappen for å hylle Amarildo! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Her kan det innføres gratis kollektivtrafikk for alle pensjonister

Raser mot sykehjemmet etter at hun fant sin alzheimersyke far sittende i sin egen avføring