søndag, oktober 24, 2021

Dyreparkeier ser ikke hva som sniker seg innpå han – kan takke tiger som reddet han

Mest lest nå

Eduardo Serio driver i dag en organisasjon som hjelper utsatte rovdyr. Det var ganske så tilfeldig at businessmannen skulle ende opp med noe slikt. 

Eduardo jobbet med business og ingenting som handlet om dyr i Los Angeles da han fikk vite om en svart jaguar som ble dopet ned og tilbragte livet sitt til fotografering.

Historien rystet Eduardo Serio som umiddelbart bestemte seg for at dette var noe han ville bekjempe. Ikke bare reddet han den svarte jaguaren, han startet organisasjonen Black Jaguar White Tiger Foundation hvis formål er å redde rovdyr som lider under dårlig behandling på for eksempel sirkus og dyreparker.


Klippet som gikk viralt 

Eduardo opprettet et eget reservat for dyrene han reddet. Reservatet ligger i Mexico by, hvor han selv tilbringer mesteparten av dagene sine sammen med dyrene.

For noen år tilbake ble det gjort et videoopptak hvor Eduardo kjælte med en hvit løve i reservatet da en leopard plutselig begynte å snike seg innpå han.

Til Eduardos store lykke hadde han en riktig så god venn som oppdaget faren. Tigeren Aztlan avverget nemlig angrepet.

Videoklippet går fremdeles sin seiersgang på nettet, og har på fem år blitt sett over 11 millioner(!) ganger på Youtube. Du kan selv se det nedenfor. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter