Hjem Dyr Dyrevenn frigjør kattunge fra jernrør – får et uforglemmelig takk

Dyrevenn frigjør kattunge fra jernrør – får et uforglemmelig takk

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En nysgjerrig kattunge havnet nylig i en farlig situasjon, men ble reddet av en mann som tilfeldigvis var på rett sted til rett tid.

Mannen var ute på en spasertur nær et gammelt forlatt hus da han hørte noen jamrende lyder. Nysgjerrig nærmet han seg lyden og oppdaget en liten kattunge fanget i et jernrør blant en haug med rustent utstyr og skrot i det tørre gresset.

Kattungen kjempet for livet, og det var tydelig at den hadde havnet i en svært vanskelig situasjon. Uten verktøy tilgjengelig, måtte mannen bruke bare hendene for å frigjøre det lille dyret. Han jobbet tålmodig, til tross for kattungens smerte og ubehag.

Foto: Skjermdump Youtube

En tapper innsats

Med stor forsiktighet klarte mannen til slutt å lirke kattens ben tilbake gjennom røret. Dette var bare begynnelsen på den møysommelige prosessen med å få resten av kattungen fri. Selv om kattungen var utmattet og skjelvende, fortsatte mannen med å trøste og berolige den mens han arbeidet.

Foto: Skjermdump Youtube

Etter en betydelig innsats, klarte mannen endelig å få kattungen helt ut av røret.

Foto: Skjermdump Youtube

Lettelsen var stor, og mannen håpet at kattungen snart ville finne veien tilbake til sin mor. Men kattungen hadde andre planer.

En uventet takk

I stedet for å lete etter moren sin, fulgte kattungen etter mannen som hadde reddet den. Til tross for mannens forsøk på å få kattungen til å vende tilbake, insisterte den på å være ved hans side.

Foto: Skjermdump Youtube

Overøst med kjærlighet

Til slutt plukket mannen opp kattungen, og ble umiddelbart møtt med et hav av kjærlighet. Kattungen forsto tydelig hvilken innsats mannen hadde gjort, og valgte å vise sin takknemlighet først, før den eventuelt ville lete etter moren sin igjen.

Foto: Skjermdump Youtube

Denne hjertevarmende historien minner oss om båndet mellom mennesker og dyr, og hvordan en enkel handling av vennlighet kan bli møtt med uforglemmelig takknemlighet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com