onsdag, januar 29, 2020
Dyr Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen....

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

-

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I stedet lå hun bare på bakken med alle beina rett ut, derav navnet Starfish. Dyrlegen trodde hun var så skadet at det ikke var håp for henne. Men i siste liten, kom sjefen for dyrehospitalet på at det kunne finnes en annen løsning.

«Dyrlegen stod bokstavelig talt med nålen i hånden, og med tårer i øynene. De hadde blitt fortalt at hunden var smadret, og at den måtte avlives», forteller Leigh Anne Gray til The Dodo.

«Da kom sjefen på senteret inn, og sa: «Stopp, vi skal få en ny vurdering. Dette handler om noe annet», sier hun videre.

Foto: The Dodo / YouTube

Flat som en pannekake

Leigh Anne har i dag adoptert Starfish. Hun forteller at hun umiddelbart knyttet seg til den lille valpen.

«Hun var flat som en pannekake», sier hun.

Det viste seg at Starfish hadde et syndrom kalt «svømmende valp-syndromet». Det er fordi valper med dette syndromet beveger seg som om de svømmer. De ligger på magen og tar svømmetak-liknende bevegelser med beina for å komme seg fremover.

Foto: The Dodo / YouTube

 

Leigh Anne begynte å trene Starfish i samarbeid med dyreklinikken. Hun ble trent i vann, og med en spesiell sele som hjalp henne med å holde beina under seg.

Og lille Starfish har vært så engasjert i treningen, og aldri gitt opp. Hver gang hun snublet, reiste hun seg opp igjen og prøvde på nytt.

«Som da hun gikk ned en trapp for første gang. Hun bokstavelig talt snublet ned, men fem minutter etterpå gjorde hun det igjen», sier Leigh Anne.

Og etter to måneder med intensiv trening, klarte Starfish å gå. I dag både går og løper Starfish som en hvilken som helst annen hund.

Her kan du se en video med lille Starfish og fremgangen hennes:

LES OGSÅ: Turgåer bar skadet hund ned et 3350 meter høyt fjell – så kom overraskelsen

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...