lørdag, april 17, 2021

E-sigarett eksploderte i 23 åringens ansikt..Nå advarer guttens far andre

Mest lest nå

En 23 år gammel mann ville ta en pause fra jobben og patte litt på en e-sigarett. Det neste han husker er at han våknet opp i en ambulanse. 

29 juli satt James Laurita fra Atalanta og tok noen trekk fra e-sigaretten sin i en pause fra jobben. Plutselig eksploderte den i ansiktet hans. Resultatet av dette ble førstegrads forbrenning, men det verste var at James fikk et stort åpent hull i ganen som følge av eksplosjonen.


James forteller sin historie til  Fox 5 Atlanta for å advare andre.

«Jeg var på arbeid. Det var lite som skjedde så jeg tok en pause for å røyke litt. E-sigaretten eksploderte og jeg var plutselig i full fart på vei til sykehuset i en ambulanse.» Det er det siste jeg husker, forteller 23-åringen.

Skadene viste seg å være så stygge at James ble fraktet med helikopter til et større sykehus som har en egen brannskadeavdeling. Han ble liggende en uke på intensivavdeling. Også hånden var stygt forbrent, samt brudd i en finger. En tann ble trykket langt opp i gummen og flere andre tenner ble ødelagt.

«Vi vil gjerne dele denne historien for å forhindre at e-sigaretter skader andre. Jeg vil si at vi har gjort en god ting ved å formidle dette», sier pappa Ed Lauria. Sønnen er fremdeles bare i stand til å spise flytende mat.

Han skal senere operere inn en protese som skal dekke hullet i ganen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter