Forsiden Nyheter Ebba (21) hyller bussjåføren som hjalp henne hjem på natten - en...

Ebba (21) hyller bussjåføren som hjalp henne hjem på natten – en ekte hverdagshelt

Ebba Kvarnström(21) var natt til søndag siste passasjer på bussen.

– Jeg bor lengst inne i Torslanda og det var bare meg igjen på bussen på siste holdeplass. Den ruten jeg tidligere tok går ikke lenger, så det er ganske langt å gå fra holdeplassen, forteller hun til Expressen.

Klokken var blitt 02.30 på natten og Ebba kjente at det ikke var særlig fristende å gå alene langs veien på denne tid av døgnet. Hun gikk derfor frem til sjåføren og spurte om han hadde mulighet til å ta en omvei.

Hun forteller til den svenske avisen at sjåføren aldri var i tvil.

– Det er klart jeg fikser det! Det er viktigere at du kommer sikkert hjem, enn at jeg kommer i tide, svarte han.

Hylles i sosiale medier

Ebba publiserte et innlegg i en lokal Facebook-gruppe hvor hun roser sjåføren for sin medmenneskelighet. En rekke mennesker har delt sin begeistring for mannen som regnes som en ekte hverdagshelt, men til Ebbas fortvilelse husker hun ikke navnet på sjåføren.

LES OGSÅ
De to kameratene Thomas og André hylles etter branndrama

Västtrafik forsøker nå å finne ut hvem sjåføren er. Foto: Facebook/Västtrafik

– Jeg husker ikke navnet hans, men han hadde selv to døtre og forsto dette med å være en urolig forelder og sa «det er klart man hjelper til».

LES OGSÅ
Legen hadde sin første dag på jobb da hun fant det utenkelige i en pasients øre

Videre forteller Ebba at det er sjelden man møter på slike personer.

– Jeg vil sende en kjempestor takk for at han var så hjelpsom og forsto min situasjon og prioriterte meg. Han pratet med meg hele veien og var kjempehyggelig. Mange er så egoistiske og det føles ikke som om det er så ofte man treffer på så gavmilde personer, forteller hun til Expressen.

Busselskapet Västtrafik sier til avisen at de nå vil finne ut hvem som kjørte den aktuelle ruten, slik at sjåføren kan få den takk han fortjener.

En ekte historie om en hverdagshelt som med en liten gest gjorde natten så mye bedre for et ukjent menneske! Nå hyller vi sjåføren for hans gode gjerning – trykk på deleknappen for å hylle hverdagshelten du også! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet