Ebba Kvarnström(21) var natt til søndag siste passasjer på bussen.

– Jeg bor lengst inne i Torslanda og det var bare meg igjen på bussen på siste holdeplass. Den ruten jeg tidligere tok går ikke lenger, så det er ganske langt å gå fra holdeplassen, forteller hun til Expressen.

Klokken var blitt 02.30 på natten og Ebba kjente at det ikke var særlig fristende å gå alene langs veien på denne tid av døgnet. Hun gikk derfor frem til sjåføren og spurte om han hadde mulighet til å ta en omvei.

Hun forteller til den svenske avisen at sjåføren aldri var i tvil.

– Det er klart jeg fikser det! Det er viktigere at du kommer sikkert hjem, enn at jeg kommer i tide, svarte han.

Hylles i sosiale medier

Ebba publiserte et innlegg i en lokal Facebook-gruppe hvor hun roser sjåføren for sin medmenneskelighet. En rekke mennesker har delt sin begeistring for mannen som regnes som en ekte hverdagshelt, men til Ebbas fortvilelse husker hun ikke navnet på sjåføren.

Västtrafik forsøker nå å finne ut hvem sjåføren er. Foto: Facebook/Västtrafik

– Jeg husker ikke navnet hans, men han hadde selv to døtre og forsto dette med å være en urolig forelder og sa «det er klart man hjelper til».

Videre forteller Ebba at det er sjelden man møter på slike personer.

– Jeg vil sende en kjempestor takk for at han var så hjelpsom og forsto min situasjon og prioriterte meg. Han pratet med meg hele veien og var kjempehyggelig. Mange er så egoistiske og det føles ikke som om det er så ofte man treffer på så gavmilde personer, forteller hun til Expressen.

Busselskapet Västtrafik sier til avisen at de nå vil finne ut hvem som kjørte den aktuelle ruten, slik at sjåføren kan få den takk han fortjener.

En ekte historie om en hverdagshelt som med en liten gest gjorde natten så mye bedre for et ukjent menneske! Nå hyller vi sjåføren for hans gode gjerning – trykk på deleknappen for å hylle hverdagshelten du også! 

Loading…