tirsdag, april 7, 2020

Ed Sheeran gir seerne gåsehud når han hyller Elvis med sangen «Falling In Love»

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Det var uten tvil Ed Sheeran som stjal showet under den stjernespekkede Elvis Presley tributekonserten.

Femti år etter at NBC viste Elvis Presleys comeback-konsert, «68 Comeback Special», klinte tv-kanalen til med tributekonserten “Elvis All-Star Tribute.” Tributekonserten var en gjenskapning av konserten fra 1968. Konserten for 50 år siden, sies å være årsaken til Elvis comeback.

Foto: YouTube

Stjernespekket lag

Mange av dagens største artister stilte opp for å tolke sine Elvis-favoritter. Blant annet Jennifer Lopez, John Legend, Carrie Underwood, Post Malone, Kelsea Ballerini, Alessia Cara og Adam Lambert var med på det to timer lange tv-programmet. Det skriver Ibtimes.

I tillegg til opptredenene, fikk seerne se sjeldne fotografier, samt intervjuer med både Priscilla Presley og Steve Binder, regissøren av den originale konserten. Lisa Marie Presley, sang også en sang av sin avdøde far.

Foto: YouTube

En stor hit

Midt i dette spektakulære stjerneregnet, var det altså den britiske artisten Ed Sheerans tolkning av “Can’t help falling in love» som ble den store snakkisen. Sangen er, som de fleste vet, en av Elvis største hiter og kanskje den mest følsomme kjærlighetssangen. Og Ed Sheerans myke stemme passet perfekt til å synge denne sangen.

Elvis Presleys toppet den britiske singellisten i 1962 med sangen. Under Elvis liveopptredener på slutten av 60-tallet og 70-tallet, ble sangen fremført i showenes finale. Han hadde den også med i filmen «Blue Hawaii» fra 1961.

Se Ed Sheerans nydelige opptreden med «Can’t Help Falling In Love». Vi advarer mot høy gåsehudfaktor:

LES OGSÅElvis og datteren Lisa Marie`s duett rører en hel verden

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Hollies nyfødte datter ser alltid sint ut. Får hele verden til å smile

Det ble en dramatisk slutt på Hollies svangerskap, og en dramatisk fødsel. Kanskje er det derfor lille Winter alltid ser så sint ut? Amerikanske Hollie...

Mette-Marits påskehilsen fra toppen

Det blir en annerledes påske for mange av oss. Det gjelder også kongefamilien. Mens kongeparet tilbringer påsken på Kongsseteren, holder også kronprinsparet seg i...