Hjem Viralt Jenten ser en diger edderkopp. Når hun blåser på den? Utrolig!

Jenten ser en diger edderkopp. Når hun blåser på den? Utrolig!

Har du kjent følelsen av å komme inn i et rom, for så å se en diger edderkopp? Disse barna ble utsatt for en liten test. En edderkopp var plassert i et rom i huset deres. Når barna finner edderkoppen blir de ikke hysterisk som de fleste voksne ville blitt. De blir nysgjerrig. Forsøker å blåse på edderkoppen, er det noe liv? Men vent..Den er jo helt flat?

Stefan Pabst er en helt utrolig kunstner. Han skaper noen tegninger som ser forbausende realistiske ut. Edderkoppen som disse barna traff på var nettopp det – en tegning. Pabst benytter seg av en teknikk som kalles for ”oil dry brush”. Denne teknikken har faktisk blitt benyttet siden midten av 1900-tallet.

Pabst begynte tidlig å tegne. Som 5-åring overrasket han klassekameratene med fantastiske tegninger. Til Daily Mail forteller Pabst at han begynte med 3D-tegninger når han var blitt lei tradisjonell tegning.

For å se mer av kunsten til Stefan Pabst kan du besøke hjemmesiden hans. Vi anbefaler at du bruker noen minutter til å se videoen under, du vil bli imponert. En tegning kan ta opp til 3 timer, noe som i seg selv er imponerende når man ser resultatet.

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com