Hjem Kjendisnytt Egor Filipenkos nye helseoppdatering: – Jeg er ikke en person som gir meg

Egor Filipenkos nye helseoppdatering: – Jeg er ikke en person som gir meg

I fjor høst måtte Egor Filipenko trekke seg fra «Skal vi danse – All stars». Årsaken var en nakkeprolaps. Han tok avgjørelsen i samråd med lege og støtteapparat. Løsningen ble at Katrine Moholt fikk Tarjei Svalastog som dansepartner gjennom sesongen. Men nå kommer han endelig tilbake på parketten.

 – Jeg er ikke en person som gir meg og har virkelig gjort alt jeg kunne for å fortsette å danse med Katrine, men siden torsdag i forrige uke har jeg hatt konstante smerter. Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger, sa Egor Filipenko om avgjørelsen.

I etterkant av exiten kom det frem at nakkeprolapsen ga Egor Filipenko en tung vinter, og nakkeprolapsen påførte ham store smerter døgnet rundt i månedsvis.

Egor fryktet at det hele ville ende operasjon – og var samtidig redd en eventuell operasjon kunne bli mislykket. Men i juni kom de gode nyhetene:

– Jeg føler at det egentlig er nå jeg begynner å bli meg selv igjen. Det går sykt mye bedre, jeg vil si at jeg er tilbake til rundt 80 prosent, forteller den populære dansestjernen som samtidig la til at han var 150 prosent før prolapsen.

Tilbake på dansegulvet

Og Egor var fast bestemt på å komme tilbake dit. Nå skriver Nettavisen at han returnerer til dansegulvet i desember. Da er han en del av ensemblet som skal danse i forestillingen «Dancing Stars» på Christiania Teater i Oslo.

Forestillingen blir satt opp av The Professionals, som ledes av «Skal vi danse»-stjernene Ole Thomas Hansen (24) og Lillian Aasebø (30) og inneholder danseopptredener fra flere «Skal vi danse»-profiler, inkludert Egor.

– Jeg elsker å danse, det er livet mitt. Så dette er utrolig gøy å være en del av, sier han til Nettavisen.

Han har kommet seg igjen etter nakkeprolapsen, men legger ikke skjul på at det var tungt:

– Jeg hadde jo to-tre måneder fra oktober til desember i fjor, der jeg lå som en paralysert kar. Det var ubeskrivelig. Jeg ville i prinsippet kaste meg ut av vinduet, jeg var helt psykisk nede.

LES OGSÅ: Trude Vasstrands ærlige ord etter exiten fra «Skal vi danse»: – Håper at jeg har inspirert

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com