mandag, september 27, 2021

Eieren hører lyden av krem på boks – se den morsomme «tyven»

Mest lest nå

Å ha en hund i hus kan by på mange morsomme stunder. I dette tilfelle fikk eieren seg en skikkelig god latter når hun fikk se hva «rampen» hadde funnet på.

De fleste av oss synes det er digg med krem, og du kjenner sikkert til noen som er så glad i det at de kunne spist det rett fra en boks som gir myke, frodige topper som smelter i munnen.

Det er kanskje ikke like ofte at våre firbente venner får sjansen til å smake på denne herligheten. Men denne hunden her, han benyttet sjansen når han først fikk den!


Hundeeieren som filmet dette morsomme klippet hadde hørt en merkelig lyd fra kjøkkenet og bestemte seg for å undersøke litt nærmere. På kjøkkenet fant hun sin kjære hund som hadde blitt litt godtesyk på ettermiddagen..

I videoklippet nedenfor får vi se hvordan han avsløres med kremboksen i munnen. Han innser at han er oppdaget, men har man endelig fått dreisen på hvordan man får tilgang til godsakene, så kan man vel ikke slutte? Den søte hunden bare fortsetter å «trykke» på boksen og sleike i seg den fløyelsmyke kremen.

Eieren, Casey Officer har skrevet på Facebook at hun trodde det var noen av barna som hadde funnet veien til kjøkkenet og kremboksen når hun hørte lyden fra et annet rom.

Hun fikk seg en skikkelig god latter av synet som møtte henne, og fant fram kamera på mobilen for å filme det hele. Siden har hun delt videoen på YouTube til glede for andre.

Se det morsomme klippet og få deg en god latter du også!

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
213FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter