Hjem Dyr Eieren mistenker at hunden ikke følger ordre om å holde seg borte fra senga – setter opp skjult kamera

Eieren mistenker at hunden ikke følger ordre om å holde seg borte fra senga – setter opp skjult kamera

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Selv om hunder ofte kan være lojale, velloppdradde og følge kommandoer, tar de seg gjerne friheter når de tror eieren ikke ser dem.

Denne søte Pitbullen for eksempel. En vanligvis svært så lydig hund, men eieren mistenkte at hunden ikke alltid fulgte instruksen om å holde seg borte fra senga når han er alene hjemme.

Og tesen måtte selvfølgelig testes ut. Med skjult kamera.

I begynnelsen på videoen, som er sett svimlende 30 millioner (!) ganger på Youtube, forklarer eieren at Pitbullen ikke har lov til å gå i sengen mens hun er borte. Men eieren mistenkte at hunden ikke adlød, så hun satte opp et skjult kamera for å bekrefte mistankene.

Videoen starter med at eieren forlater huset og katten (som tilsynelatende har tillatelse til å ligge i sengen) holder øye med hunden fra hennes ettertraktede plassering i sengen. Like etter at eieren er ute av døren, nærmer hunden seg det forbudte området.

Han hopper ikke opp med en gang, han tar seg et øyeblikk til å tenke, men så klarer han ikke å styre lysten til å innta sengen.

Foto: Skjermdump Youtube

Til å begynne med er han rolig. Ørene er nede, og han ser rundt som for å sikre at ingen kommer … Men roen varer bare et øyeblikk. Snart danser han rundt i sengen med glede!

Legg også merke til katten som bevitner det hele. Kanskje den tenker:

«Dette er grunnen til at jeg får lov å ligge i sengen, og ikke du!»

Se det morsomme klippet nedenfor:

LES OGSÅ: Herlig klipp: Katten sperrer for hunden – da henter han sin store hjelper

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com