Hjem Viralt Eivinds spillopper får millioner til å le: Steker bacon på Harley-potta

Eivinds spillopper får millioner til å le: Steker bacon på Harley-potta

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Eivind Romsås fra Raufoss liker å få folk til å le – sprellene hans skaper begeistring på TikTok.

Eivind Romsås har lagt ut flere videoer på både TikTok og YouTube, alle med forskjellige stunts. Den mest sette har over tre millioner visninger.

– Jeg gjorde narr av de som lagde virvelvind-chugg , for det synes jeg ser så teit ut. Så jeg imiterte en slik video, bare at jeg sølte ut all drikka, sier den blide 31-åringen til Oppland Arbeiderblad.

Han refererer til TikTok-trenden med å styrte alkoholholdig drikke så fort man klarer, ved å lage en virvelvind i flaska slik at det renner ned fortere.

Han har også demonstrert kokkekunster på Harley’en sin ved å steke bacon på potta:

Harley er slettes ikke det eneste kjøretøyet Eivind opererer med: For et par ut siden dro han på bensinstasjonen i hjemmelaget Flintstone-bil:

Før Hovedstaden strammet inn på sparkesykkel-reglene var han også en tur rundt blindern på el-sparkesykkel med stressless:

– Du æ gæærn😂 gæærn er gøy, sier en i kommentarfeltet,

hvorpå Eivind repliserer «Viktig å ha re gøy😅»

@eivindroms

Tok med litt fra bygda til byen. Tag noen som burde ha denne😅 #fyp #tiktoknorge #oslo #elsparkesykkel #blindern #homemade

♬ Helicopter (VIP Edit) – DJ KUBA & Neitan

Han understreker til OA at videoene foreløpig kun er en hobby, men han er ikke fremmed for tanken om å «ta av» på nett.

– Det er ikke noe spesifikt mål jeg har satt meg, men det hadde jo vært en drøm, det. Jeg har det bare artig nå, så får vi se hvor det fører hen, sier Eivind som til daglig er prosesstekniker i industriparken i Raufoss.

– Noen ganger er det mor mi som filmer, andre ganger er det kamerater.

Han er også kjent for å være god til å varte opp på fest.

– Jeg kjøpte popkorn for 10.000 kroner og fylte badekaret med det, til stor glede for onkelungene mine og de andre festdeltagerne.

https://www.instagram.com/p/B0as6uAI2bN/

Badekaret har fått kjørt seg i flere omganger. Hos en kamerat i Gausdal stroppet Romsås og kompisen karet opp i et tre, fylte opp med vann og tente opp et bål under. Bildene ble idylliske, men for Romsås var opplevelsen mindre behagelig.

– Det var ikke så godt å sitte oppi der fordi stålet under ble dritvarmt. Vi måtte løfte karet lenger opp for å ikke brenne oss, avslører han til OA.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com